Ce spune despre tine ora la care te-ai nascut?

Afla care sunt trasaturile secrete ale caracterului tau!

Pe de cealalta parte, indiferent de situatia materiala pe care o vor obtine, nu vor uita niciodata nici de unde au plecat, nici cine sunt cu adevarat. De aceea, vor pastra mereu in suflet un strop de inocenta a copilariei si de sinceritate caracteristica acestei perioade, uneori de-a dreptul cruda, insa nu lipsita de farmec.

Ora 10 – ora 11

In acest interval orar, se nasc oamenii care se dedica trup si suflet celorlalti. Este ora profesorilor, a medicilor, si a vindecatorilor de trupuri si suflete. Sunt capabili de sacrifii atat de mari incat uita de nevoile lor.

Desi este extrem de dificil sa iubesti o astfel de persoana atat de implicata in vietile celorlalti, nobletea sufleteasca a acestor oameni, curajul cu care se daruiesc si felul in care iubesc fac sa merite fiecare efort si fiecare sacrificiu.

Ora 11 – ora 12

In cele din urma, in aceasta ora, se nasc oamenii care nu vor uita niciodata sa zambeasca. Indiferent cat de greu le va fi drumul in viata – pentru ca vor avea parte de piedici – ei vor sti sa invinga orice prin tarie de caracter si dragoste de viata. Nu se dau batuti si nici nu isi vor plange niciodata de mila.

Retail jobs

Pot fi dificili si incapatanati uneori, din cauza obiceiului de a nu accepta ajutor din partea nimanui. In acelasi timp, atunci cand stiu ca pot sa ajute pe cineva, vor face acest lucru, indiferent cat de mult le-ar fi gresit persoanele respective la un moment dat in viata.

foto prima pagina shutterstock femeie cu ceas

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri