Setari Cookie-uri

6 lucruri pe care femeile puternice le vor de la barbati

Afla ce isi doresc, de fapt, femeile!

E greu de definit o femeie puternica si nu exista o reteta ideala sau un tabel cu calitati pe care trebuie sa le bifezi. Fiecare dintre doamne este puternica in felul sau, indiferent cat de diferita ar fi. Oamenii, in general, trebuie priviti ca indivizi si nu ca piese dintr-un produs de serie. Cu toate acestea, exista cateva trasaturi pe care orice femeie sigura de ea le va cauta la un barbat.

1. O femeie puternica isi doreste un barbat cu incredere in el insusi

Sigur ca toti avem nevoie de incurajare si unul dintre motivele pentru care oamenii se implica in relatii este faptul ca acestea pot si trebuie sa fie surse de sprijin reciproc. Din cand in cand, fiecare dintre cei doi parteneri poate simti ca are nevoie de incurajare iar acest lucru este perfect normal.

O femeie puternica va fi sigura de ea si de resursele sale, indiferent de natura acestora si asteapta acelasi lucru de la un barbat. In general, un om, indiferent de gen, poate fi obositor sau chiar o povara de-a dreptul atunci cand are nevoie permanenta de incurajare, lauda, complimente si reasigurare, intocmai ca un copil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.