Setari Cookie-uri

6 lucruri pe care femeile puternice le vor de la barbati

Afla ce isi doresc, de fapt, femeile!

Foto luminaimages / Shutterstock

2. O femeie puternica isi doreste un barbat care sa stie sa comunice

Una dintre problemele mai greu de observat sau de acceptat in societate este faptul ca barbatii sunt invatati de mici sa isi reprime anumite emotii, sau cel putin sa nu le arate pentru public pentru ca fac parte din apanajul feminin si, la un barbat, sunt semne de slabiciune.

O astfel de educatie va afecta in mod negativ nu doar barbatul, atunci cand ajunge la maturitate, ci si orice fel de relatie pe care o va avea, de teama ca sentimentele exprimate si comunicate foarte direct pot fi interpretate ca lipsa de masculinitate. Mai mult de atat, o femeie puternica nu isi doreste doar un barbat care sa isi exprime usor si onest dorintele, starile si sentimentele, dar si unul care stie sa le asculte pe ale sale.

3. O femeie puternica isi doreste un barbat cu simtul umorului

Probabil ca nu exista inca un studiu care sa demonstreze ca simtul umorului se mosteneste genetic sau nu insa cu siguranta, oricui ii place sa rada. Problema este ca unii barbati au orgoliul atat de mare incat rad doar la glumele lor care, uneori, nu sunt chiar reusite.

Citește și:

Umorul poate uni doi parteneri mai mult decat ar parea la prima vedere. In general, se spune ca oamenii care rad impreuna, raman impreuna. Este foarte posibil ca atunci and fac acest lucru,intre parteneri sa se nasca inconstient o asociere pozitiva (in plus) cu celalalt si astfel, umorul sa devina unul dintre lianturile unei relatii.

4. O femeie puternica vrea un barbat ambitios

Daca intr-un cuplu, exista un singru partener care are planuri de viitor iar celalalt asteapta para proverbiala, atunci mai devreme sau mai tarziu, indiferent cat de mult s-ar iubi, acest lucru va cauza destule conflicte. Indiferent de gen, atunci cand ai alaturi pe cineva mult mai putin motivat decat tine, certurile si reprosurile vor aparea de la sine.

5. O femeie puternica vrea un barbat care sa stie sa respecte limitele

Femeile puternice au suficienta incredere in ele incat sa nu isi banuiasca partenerii de diferite greseli, fara sa aiba o divada concreta. Prin urmare, faptul ca doi parteneri nu au conturi comune de Facebook sau nu isi controleaza in permanenta adresele de mail nu denota ca au ceva de ascuns, ci din contra, ca au incredere unul in celalalt.

Citește și:

Prin urmare, atat timp cat o femeie nu verifica conturile de net ale partenerului sau, ii respecta limitele, inclusiv cele din locuinta, nu ii cauta in telefon fara permisiune, atunci cu siguranta va astepta acelasi lucru si de la el.

6. O femeie puternica vrea un barbat care sa o respecte atat acasa, cat si in public

Respectul reciproc este una dintre cele mai importante pietre de temelie in orice relatie, indiferent de natura acesteia. Tocmai de aceea este absolut esential intr-o poveste de dragoste si trebuie aplicat in orice fel de interactiune intre cei doi parteneri.

Nu este suficienta iubirea intr-o relatie in care unul dintre cei doi parteneri il desconsidera pe celalalt, ii minimalizeaza succesul si nu ii sustine eforturile, adica nu il priveste, pe scurt, ca pe un partener egal.

foto prima pagina YuriyZhuravov / Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.