Setari Cookie-uri

Fluturele albastru

Cititi Povestea Fluturelui Albastru - o frumoasa povestioara care a cucerit intreg internetul si de care va veti indragosti:

Cititi Povestea Inteleptului si a Fluturelui Albastru - o frumoasa povestioara care a cucerit intreg internetul si de care va veti indragosti:

Povestea fluturelui albastru

Foto: pixabay.com

Era odata un barbat vaduv care locuia cu cele doua fiice ale sale. Fetele erau curioase si inteligente si ii adresau intotdeauna multe intrebari.

La unele stia raspunsul, la altele habar nu avea ce sa le raspunda.

Fiindca dorea sa le asigure fiicelor sale cea mai buna educatie, le-a trimis sa isi petreaca vacanta cu un intelept batran care locuia in varful muntelui. Inteleptul, in schimb, avea intotdeauna raspuns pentru toate intrebarile fetelor.

Ajungand la concluzia ca batranul era cu adevarat intelept si oarecum iritate de faptul ca acesta avea un raspuns pentru orice, fetele au decis sa vina cu o intrebare la care inteleptul sa nu stie raspunsul.

Citește și:

Dupa cateva zile, una din fete s-a apropiat de sora ei tinand un fluture frumos si albastru in mainile sale. I-a spus surorii sale:

“De aceasta data, inteleptul nu o sa stie raspunsul!”

“Ce ai de gand sa faci?”, a intrebat cealalta fata.

“Am in mainile mele un fluture albastru. O sa-l intreb pe intelept daca fluturele este viu sau mort. Daca spune ca este mort, o sa-mi deschid mainile si o sa-l las sa zboare. Daca spune ca este viu, il voi strange repede in maini si o sa-l strivesc. Indiferent de raspunsul pe care ni-l da batranul, va fi raspunsul gresit.”

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.