Setari Cookie-uri

5 filme de vazut cu iubitul

Top 5 filme pentru cupluri

Film de vazut cu iubitul atunci cand vreti sa va ganditi la actiunim alegeri si consecinte

Mr Nobody (2009)

Este anul 2092 iar Nemo Nobody in varsta de 117 ani este ultimul muritor de pe pamant. Cu ajutorul stiintei, oamenii au invins moartea prin rejuvenare celulara. Intr-un spectacol morbid, intreaga lume urmareste in direct cum Nobody se apropie de moarte, absolut fascinati de efectele batranetii.

Barbatul sustine ca nu isi mai aminteste nimic din viata lui iar psihiatrul Feldheim incearca sa il ajute sa isi aminteasca prin intermediul hipnozei. Nemo incepe si isi povesteste fragmente din viata, fiecare dintre ele fara legatur cu celelalte si nimeni nu stie sigur ce este realitate si ce s-ar fi putut intampla altfel,in functie de alegerile facute.

In viata lui Nemo au existat 3 mari raspantii. Prima s-a intamplat la 9 ani, atunci cand parintii sai au divortat. Viata alaturi de tatal sau l-ar fi dus pe un drum, in timp ce viata lanaga mama lui il duce catre un cu totul alt destin. Urmatoarea rascruce apare la 15 ani, atunci can Nemo se indragosteste de Anna. Sau de Elise. Sau de Jeanne.

Citește și:

Oricare dintre cele trei il va purta pe Nemo pe un alt drum. De la coloana sonora pana la culorile care apar in mod recurent de-a lungul filmului sunt indicii despre alegerile pe care le va face sau pe care le poate face Nemo.

Foto prima pagina Syda Productions / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.