Setari Cookie-uri

Cele mai bune seriale care vor incepe in toamna 2015

Vezi care sunt cele mai asteptate seriale!

Toamna 2015 se anunta una exploziva cu seriale care mai de care mai interesante si mai diferite, care se vor transforma in noile tale placeri vinovate. Vei avea parte de actiune, crima, mister, drama si comedie. Iata cele mai bune seriale care vor debuta pe micile ecrane incepand din septembrie.

6 seriale noi pe care nu trebuie sa le ratezi toamna aceasta

Scream Queens

Premiera: 22 septembrie 2015

Creatorul serialelor de succes American Horror Story sau Glee vine cu un nou proiect care va avea din start succesul asigurat. Ryan Murphy stie ca publicul vrea si horror si comedie asa ca ii ofera toate astea intr-un sigur serial. Scream Queens, care se anunta a fi unul dintre cele mai bune seriale noi, va avea in prim plan crime atroce care au loc in campusuri studentesti. Un misterios eveniment petrecut cu doua decenii in urma este in stransa legatura cu faptul ca un asasin incepe sa le vina de hac eroinelor. Serialul are o distributie pe cinste cu nume precum: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Ariana Grande sau Nick Jonas

Citește și:

The Bastard Executioner

Premiera: 15 septembrie 2015

Alt realizator de seriale de succes revine cu un nou proiect toamna aceasta. Kurt Sutter, creatorul Sons of Anarchy, cel mai urmarit serial produs de FX, trece de la motociclisti la cavaleri ai secolului XIV-lea. In central actiunii se afla Wilkin Brattle (Lee Jones), un cavaler din armata regelui Edward I, care devine calau pentru a implini o profetie. Vom avea parte de lupte sangeroase, istorie, cavaleri bine facuti, costume de epoca si peisaje de vis din Tara Galilor. Din distributie mai fac parte: Stephen Moyer (True Blood), Katey Segal (SOA, Familia Bundy) si insusi Sutter. Mai mult decat atat, una dintre marile suprize va fi aparitia cantaretului Ed Sheeran intr-un rol negativ.

Blindspot

Premiera: 21 septembrie 2015

Unul dintre cele mai asteptate seriale, Blindspot, vine cu un subiect interesant si diferit: o femeie goala, cu corpul acoperit de tatuaje este gasita intr-o sacosa abandonata in Times Square, New York. Femeia nu isi aminteste nimic din trecutul ei, insa tatuajele atrag atentia celor de la FBI, intrucat numele unuia dintre agentii sai este tatuat pe spatele ei. Tatuajele, se pare ca ascund nu doar identitatea femeii, dar sunt un indiciu cu privire la o extraordinara amenintare terorista. In rolul principal o vom vedea pe Jamie Alexander (Thor)

Citește și:

Heroes Reborn

Premiera: 24 septembrie 2015

Fanii serialului Heroes vor avea o supriza placuta din aceasta toamna cand va aparea o continuare a acestuia. Heroes Reborn porneste de la aceeasi premisa ca serialul original, insa vine cu o schimbare de perspectiva. Actiunea va incepe dupa un atac terorist din Texas, iar in urma acestuia eroii ajung sa fie vanati datorita puterilor lor. Dintre personajele vechi ii vom revedea pe Noah Bennet, controversatul vanator de super-eroi, Hiro Nakamura si Matt Parkman.

Limitless

Premiera: 22 septembrie

Printre cele mai bune seriale care vor incepe in aceasta toamna se numara si Limitless, bazat pe filmul omonim cu Bradley Cooper, al carui personaj ajunge sa isi foloseasca creierul la intreaga capacitate dupa ce ia un drog misterios. Unul dintre producatorii serialului va fi chiar Cooper, care va avea aparitii episodice.

Citește și:

Wicked City

Premiera: 27 octombrie 2015

Daca va era dor de adorabilul Ed Westwick (Chuck Bass din Gossip Girl) si arsenalul sau de priviri diabolice si patrunzatoare, veti avea ocazia sa il revedeti intr-un rol cu adevarat de bad boy. In Wicked City, Ed va fi un criminal in serie care terorizeaza Hollywood-ul anilor 80, iar victimele sale sunt femei. Politisti, detectivi, jurnalisti, chiar si dealeri de droguri, toti vor forma o alianta pentru a demasca si prinde criminalul.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.