2 capre treceau un pod... Un super test de psihologie relationala pe care trebuie sa-l faci!

2 capre treceau un pod... Un super test de psihologie relationala pe care trebuie sa-l faci!

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala.

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala. Faceti-l si voi caci o sa ofere perspective noi asupra personalitatii voastre:

Testul podului

pod, testul podului

Foto: sad444 / Shutterstock

Un pod foarte ingust se intindea peste un rau. Intr-o zi, o capra care traversa podul s-a intalnit cu o alta capra chiar in mijlocul podului. Nu exista suficient de mult loc incat sa treaca amandoua.

Ce crezi ca s-a intamplat? Care dintre urmatoarele situatii ti se pare ca fiind cea mai plauzibila? (atentie, trebuie sa alegi doar una dintre ele):

SITUATIA 1: Una dintre capre s-a intors de buna voie la capatul podului si a lasat-o pe cealalta capra sa treaca.

SITUATIA 2: Cele 2 capre s-au luat la cearta si, dupa cateva runde de confruntari, capra cea mai puternica a fortat-o pe cealalta sa renunte si sa se intoarca din drum.

SITUATIA 3: O capra s-a intins pe pod si cealalta capra a pasit usor peste ea.

SITUATIA 4: Cele doua capre s-au luat la harta si amandoua au cazut de pe pod, in raul de dedesubt.

SITUATIA 5: O capra s-a intors din drum si a asteptat ca cealalta capra sa ajunga la capatul podului, unde se afla si ea; atunci, in loc sa o porneasca in cealalta directie, a ramas sa pasca alaturi de noua sa prietena.

Interpretarea rezultatelor

Foto: ALEXEY GRIGOREV / Shutterstock

Daca ai ales situatia 1:

Este o persoana flexibila, altruista si cu capul pe umeri. Preferi sa cedezi tu decat sa aveti de pierdut amandoi. Consideri ca exista o solutie rationala pentru orice problema a vietii si esti dispusa sa faci compromisuri si concesii pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Chiar daca uneori poate parea ca renunti prea usor in favoarea altora, tu stii ca iti vei atinge obiectivul atunci cand va veni momentul potrivit.

Daca ai ales situatia 2:

Esti o persoana puternica, sigura pe ea, insa ai o abordare usor extremista asupra vietii. Pentru tine nu prea exista o cale de mijloc si iti doresti “totul sau nimic de la viata”. Stii ce vrei, cum vrei si nu lasi pe nimeni sa iti amane planurile. Iti place sa castigi si iti place sa castigi cu orice pret. Vrei sa ai intotdeauna dreptate chiar daca acest lucru ii poate afecta pe cei din jurul tau. Iti plac confruntarile si sa ai tu ultimul cuvant. Nu iti place sa ti se spuna ce sa faci.

Daca ai ales situatia 3:

Esti o persoana pacifista, diplomata si extrem de ingenioasa. Iti pasa de cei din jur si iti doresti sa fie toata lumea multumita si fericita. Gasesti intotdeauna solutii inteligente la problemele vietii si actionezi inspre binele comun. Crezi in spiritul de echipa si nu esti egoista. Daca iti doresti ceva extrem de mult, vei obtine acel ceva fara a a le face rau celor din jur. Intelepciunea si perspicacitatea ta te ajuta sa eviti confruntarile. Chiar daca unii iti reproseaza ca nu ai spirit competitiv, tu in realitate ai o stima de sine ridicata. Nu ai nevoie sa demonstrezi nimanui nimic caci stii sa te autoevaluezi si stii ca esti o persoana valoroasa. Acest lucru te ajuta sa ai un suflet cald si sa fii saritoare si cu altii.

Citeste continuarea rezultatelor pentru testul podului

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri