Setari Cookie-uri

Cununia cosmica: Uniunea sufletelor pereche

Cum se intalnesc sufletele pereche?

Acceptarea existentei conceptului de suflete pereche presupune si acceptarea ideii ca fiecare dintre noi are deja un partener compatibil ales de legile Universului iar intalnirea dintre cele doua suflete pereche este inevitabila, indiferent de momentul in care se va intampla. Universul stie. Sufletele stiu. Instinctele stiu aceste lucruri pentru ca v-ati intalnit si in toate celelalte vieti.

Prin urmare, intotdeauna veti gasi calea unul catre celalalt datorita fortelor colosale ale Universului care functioneaza pentru intalnirea acestor suflete. Uneori, relatiile care apar intre sufletele pereche nu sunt de natura romantica insa acestea sunt doar exceptia si intra mai degraba sub incidenta teoriei care vorbeste despre familiile de suflete, respectiv acele spirite care se cauta unii pe ceilalti in fiecare existenta, pentru a-si implini menirea unii prin ceilalti.

Citește și:

In ceea ce priveste intalnirea sufletelor pereche, de multe ori este numita o cununie cosmica, un concept diferit fata de cel care apare in literatura romana. Cel de pe urma vorbeste mai degraba de nevoia de a trece prin trei mari etape ale vietii, respectiv botez, nunta si moarte iar in cazul celor care pier fara o cununie lumeasca, are loc una simbolica, la nivel cosmic, motiv pentru care, in multe zone ale tarii, cei care pleaca dintre noi neasatoriti sunt imbracati la inmormantare in straie de nunta. Este modalitatea simbolica de implinire a destinului uman.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.