Cununia cosmica: Uniunea sufletelor pereche

Cum se intalnesc sufletele pereche?

Acceptarea existentei conceptului de suflete pereche presupune si acceptarea ideii ca fiecare dintre noi are deja un partener compatibil ales de legile Universului iar intalnirea dintre cele doua suflete pereche este inevitabila, indiferent de momentul in care se va intampla. Universul stie. Sufletele stiu. Instinctele stiu aceste lucruri pentru ca v-ati intalnit si in toate celelalte vieti.

Prin urmare, intotdeauna veti gasi calea unul catre celalalt datorita fortelor colosale ale Universului care functioneaza pentru intalnirea acestor suflete. Uneori, relatiile care apar intre sufletele pereche nu sunt de natura romantica insa acestea sunt doar exceptia si intra mai degraba sub incidenta teoriei care vorbeste despre familiile de suflete, respectiv acele spirite care se cauta unii pe ceilalti in fiecare existenta, pentru a-si implini menirea unii prin ceilalti.

Retail jobs

In ceea ce priveste intalnirea sufletelor pereche, de multe ori este numita o cununie cosmica, un concept diferit fata de cel care apare in literatura romana. Cel de pe urma vorbeste mai degraba de nevoia de a trece prin trei mari etape ale vietii, respectiv botez, nunta si moarte iar in cazul celor care pier fara o cununie lumeasca, are loc una simbolica, la nivel cosmic, motiv pentru care, in multe zone ale tarii, cei care pleaca dintre noi neasatoriti sunt imbracati la inmormantare in straie de nunta. Este modalitatea simbolica de implinire a destinului uman.

foto conrado/Shutterstock

In ceea ce priveste cununia cosmica intre sufletele pereche, aceasta vorbeste despre uniunea energiei celor doua spirite in momentul in care acestea se intalnesc. Exista un loc si un moment in timp potrivit pentru fiecare lucru in parte, inclusiv pentru intalnirea sufletelor pereche. Tocmai de aceea, unele relatii sunt sortite esecului, respectiv pentru a face loc acestei uniuni. Prin urmare, nu de putine ori se intampla ca o relatie care in aparenta se desfoara echilibrat se poate termina brusc.

Indiferent cat de mult ai incerca, pur si simplu simti instinctiv, chiar daca nu vrei sa recunosti acest lucru, ca nu va functiona si nu ii poti schimba sentimenele celeilalte persoane, sau chiar pe ale tale, oricat de mult ti-ai dori acest lucru si oricat de mult ai judeca rational si obiectiv. Chiar daca astfel de relatii par in van, de fapt ele ne ajuta se ne descoperim, sa ne dezvoltam, sa ne cunoastem pe noi insine si sa facem fata unor provocari emotionale care ne intaresc.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri