Setari Cookie-uri

Cununia cosmica: Uniunea sufletelor pereche

Cum se intalnesc sufletele pereche?

foto conrado/Shutterstock

In ceea ce priveste cununia cosmica intre sufletele pereche, aceasta vorbeste despre uniunea energiei celor doua spirite in momentul in care acestea se intalnesc. Exista un loc si un moment in timp potrivit pentru fiecare lucru in parte, inclusiv pentru intalnirea sufletelor pereche. Tocmai de aceea, unele relatii sunt sortite esecului, respectiv pentru a face loc acestei uniuni. Prin urmare, nu de putine ori se intampla ca o relatie care in aparenta se desfoara echilibrat se poate termina brusc.

Indiferent cat de mult ai incerca, pur si simplu simti instinctiv, chiar daca nu vrei sa recunosti acest lucru, ca nu va functiona si nu ii poti schimba sentimenele celeilalte persoane, sau chiar pe ale tale, oricat de mult ti-ai dori acest lucru si oricat de mult ai judeca rational si obiectiv. Chiar daca astfel de relatii par in van, de fapt ele ne ajuta se ne descoperim, sa ne dezvoltam, sa ne cunoastem pe noi insine si sa facem fata unor provocari emotionale care ne intaresc.

Citește și:

Mai mult de atat, poti construi aspecte diverse ale personalitatii si iti poti ajuta sufletul pereche sa se intareasa datorita vibratiilor prozitive ale spiritelor dezvoltate. De altfel, aceasta este una dintre menirile iubirii adevarate: sa intareasca cei doi parteneri, nu sa ii faca mai slabi.

Sufletul pereche ca oglinda a personalitatii tale

Pentru ca uniunea dintre doua suflete pereche sa fie completa, fiecare dintre cei doi parteneri trebuie sa treaca prin mai multe etape din care sa iasa, asa cum spuneam mai sus, mai puternici, vindecati de durerile trecutului, independenti si cu puterea de a se ridica.

Toate aceste lucruri vor dovedi ca sunt pregatiti sa se dedice unei relatii de asemenea amplitudine spirituala. Iar acest fapt presupune o experienta de vieti pline, cu experiente numeroase, in care sa se fi lovit atat de puterea vindecatoare a luminii, cat si de greutati.

Citește și:

O astfel de cunuie cosmica se bazeaza, printre altele, si pe increderea in celalalt. Chiar daca se afla intr-o camera plina cu 100 dintre cei mai frumosi oameni ai lumii sau daca isi doreste sa lipseasca un an intreg de langa tine pentru a strabate planeta la picior, simti in interiorul tau ca se va intoarce intotdeauna acasa, langa tine, tocmai pentru ca sunteti conectati de o energie divina.

Tocmai lipsa unei astfel de conexiuni energetice puternice poate duce la ruperea unei relatii care, de altfel, nu pare a avea nicio problema. Cu siguranta fiecare dintre noi si-a intersectat drumul cu o persoana care parea a avea toate calitatile necesare pentru construirea unei relatii de durata si totusi, inima a tacut in fata acestora tocmai datorita instinctelor si a spiritului care nu si-a recunoscut jumatatea in fata acestor oameni.

Citește și:

Foto prima pagina versta/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.