Setari Cookie-uri

Mesaje de Sf Nicolae: idei de urari si felicitari deosebite pentru cei dragi

Fa un gest frumos si impresioneaza-i pe cei dragi cu mesaje si urari speciale de Mos Nicolae!

Una dintre sarbatorile cele mai asteptate ale anului, in special de catre copii, este cea de Sfantul Nicolae, care marcheaza oficial inceputul perioadei sarbatorilor de iarna, o perioada asteptata de toata lumea cu bucurie, emotie si speranta in suflete.

mos nicolae Foto interior si prima pagina: Sabrina Cercelovic, Shutterstock

Povestea lui Mos Nicolae

In noaptea magica de 5 spre 6 decembrie traditia spune ca Mos Nicolae vine la fiecare casa si lasa pe furis copiilor cadouri in ghetute. Totodata, este suficient ca Mos Nicolae sa se uite pe fereastra si stie cine a fost cuminte si cine nu, iar copii care nu au fost cuminti primesc ca pedeapsa doar o nuia. Spre deosebire de Mos Craciun, acesta nu se arata niciodata si este considerat protectorul copiilor.

Povestea isi are originea in personajul mitic care a existat cu adevarat, si anume Sfantul Ierarh Nicolae din Myr care a trait in secolul al IV-lea. Acestuia ii sunt atribuite multe fapte bune si miracole, fiind protectorul celor saraci, al victimelor, al celor nedreptatiti si, nu in ultimul rand, al copiilor.

Citește și:

Mesaje de La Multi Ani de Sf Nicolae

O zi de nume de neuitat pentru o persoana unica si speciala in viata mea! La Multi Ani!

Exista zile din calendar care trec pe langa noi fara sa fim constienti de ele, iar altele pe care nu le putem uita, deoarece sunt legate de oameni foarte dragi noua. La Multi Ani de ziua numelui si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Astazi este o zi speciala si importanta deoarece este ziua numelui tau. La Multi Ani de Sfantul Nicolae!

Iti doresc ca sarbatoarea magica de Sf Nicolae sa dea startul unui nou inceput pentru tine, sa ai parte de bucurii, dragoste, sanatate si succes in tot ce ti-ai propus. La Multi Ani!

mesaje mos nicolae
Foto: Ramona Heim, Shutterstock

Pentru ca de Sf Nicolae e ziua numelui tau iti doresc ca cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La Multi Ani!

Chiar daca sunt sute de persoane care astazi isi sarbatoresc ziua numelui, tu esti cu siguranta cea mai importanta pentru mine! La Multi Ani!

Cele mai sincere urari si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-ti calauzeasca mereu pasii si sa te protejeze oriunde ai fi. La Multi Ani!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume. La Multi Ani!

O zi de nume frumoasa ca tine si fericita asa cum imi doresc sa fii mereu! La Multi Ani de Sf Nicolae!

Nu iti doresc durata de viata a unei stele pentru ca ar insemna prea mult timp. Nu iti doresc durata de viata a unei flori deoarece ar fi prea scurt, insa ce iti doresc din suflet este ca viata ta sa fie frumoasa si plina de speranta! La Multi Ani!

Citește și:

Mesaje de Mos Nicolae haioase

Mos Nicolae vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar eu vreau de asta data sa-l suprind cu mana in gheata si sa-mi lase acolo tot ce-mi doresc si nu mai pot!

Nu mai pierde timpul si lustruieste-ti ghetutele, fa-le si pe ale mele ca sa fie frumusele, sa parem cei mai cuminti, cu multe cadouri de mos sa fim surprinsi!

Nu prea ai fost cuminte anul acesta dar promit sa nu spun nimic, sa iti aduca si tie Mos Nicolae mai mult decat o nuia.

Haide ca eu nu nu mai am rabdare, astept sa vina Mos Nicolae si trebuie sa curatam ghetutele, ca nu cumva Mosul bun sa ne aduca o nuia de alun.

mesaje mos nicolae
Foto: Jenny Sturm, Shutterstock

Mesaje Mos Nicolae

Este noaptea in care Mos Nicolae umbla prin lume pentru a vedea cine a fost cuminte tot anul si cine nu! Asa ca pregateste-ti ghetutele sa vedem ce spune despre tine!

Printre vise frumoase si fulgi de nea Mos Nicolae sa patrunda in casa ta si sa-ti ofere in dar puterea de a merge mai departe si de a te bucura de fiecare moment din viata ta!

Sa redevenim pentru o zi copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare magica de Mos Nicolae.

De Mos Nicoale iti doresc sa primesti tot ce iti doresti si tot ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat implinit!

A inceput oficial perioada magica in care reusim mai mult ca oricand sa ne deschidem sufletele si sa avem speranta! Mos Nicolae sa iti aduca tot ce iti lipseste pentru a fi fericit!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.