Setari Cookie-uri

Mesaje de ajunul Craciunului: o colectie inedita cu urari pentru cei dragi

Trimite in Ajunul Craciunului un mesaj persoanelor importante din viata ta si arata-le cat de mult conteaza pentru tine!

Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Un moment in care sa pretuiesti pacea, bunatatea si dragostea. In care sa ai mai multa grija de sufletul tau si de tot ce te poate face cu adevarat fericit, sa privesti in trecut doar pentru a te regasi pe tine atunci cand erai plin de speranta si credeai in miracole si in vise care devin realitate.

Mesaje ajunul Craciunului

In noaptea de Ajun imbratiseaza-ti familia si bucura-te de fiecare clipa alaturi de cei dragi deoarece asta inseamna cu adevarat sa traiesti spiritul Craciunului!

Clopotele de speranta care anunta venirea Craciunului sa fie un apel catre indeplinirea tuturor dorintelor tale, iar fulgii de nea care zboara sa iti aduca binecuvantarile mele cele mai sincere!

mesaje de ajun
Foto: zemler, Shutterstock

Traieste cu nerabdare si speranta Ajunul Craciunului asa cum o faceai in copilarie, doar asa vei intelege adevarata semnificatie a Craciunului.

Craciunul este sezonul Binecuvantarii care angajeaza intreaga lume intr-o conspiratie a iubirii!

O noapte linistita, o stea a norocului, un cadou plin de speranta si dragoste si un Craciun binecuvantat pentru tine!

Citește și:

Craciunul este momentul cand toata lumea vrea sa uite trecutul si sa traiasca din plin prezentul. Asa ca lasa in urma tot ce a fost mai greu si in noaptea de Ajun deschide-ti inima si priveste catre un nou inceput.

A venit noaptea de Ajun cand toti il asteptam pe Mos Craciun sa ne aduca tot ce am visat si am sperat. Sa ajunga si la tine si sa iti aduca pe langa toate astea, tot ce ai nevoie pentru a fi implinit.

Craciunul poate sa insemne multe lucruri sau poate sa insemne un singur lucru. Pentru tine bucuria vine cu fiecare jucarie si cadou primit. Pentru mine inseamna fiecare zambet si fiecare strigat de bucurie din partea ta.

Noaptea de Ajun este o noapte de cantec si bucurie care se infasoara in jurul tau ca un sal. Si iti va incalzi nu doar trupul, ci si inima. Bucura-te de aceste clipe ce vor ramane pe portativul vietii tale pentru eternitate.

Citește și:

Urari de Ajunul Craciunului

Fie ca zilele voastre de sarbatoare sa fie vesele si luminoase, iar Craciunul sa va gaseasca inconjurati de iubire si caldura! Craciun fericit!

mesaje de ajunul craciunului
Foto: Sofiaworld, Shutterstock

Fie ca bucuria si pacea de Craciun sa fie cu tine pe tot parcursul anului si sa ai un sezon plin de binecuvantari si miracole. Craciun Fericit!

Iti doresc ca fericirea si frumusetea din Ajunul Craciunului sa te invaluie si sa te picteze in culorile bucuriei si sperantei.

Noaptea de Ajun sa fie minunata pentru tine si pentru restul lumii, sa uitam de toate problemele prin care am trecut de-a lungul anului si sa ne lasam ocrotiti de caldura familiei. Craciun Fericit alaturi de cei pe care ii iubesti!

Bucuria rasuna in inimile celor care cred cu tarie in miracolul de Craciun. Iti doresc sa ai parte de pace, fericire si iubire in suflet. Un Craciun de Poveste!

Citește și:

Mesaje de Craciun pentru cei dragi

Fa-ti timp pentru prieteni, ei sunt sursa ta de fericire. Fa-ti timp pentru munca deoarece acesta este pretul succesului. Fa-ti timp sa iubesti deoarece este cel mai sincer juramant al vietii. Fa-ti timp pentru a visa, doar asa poti atinge stelele si fa-ti timp, acum mai mult ca oricand, sa fii alaturi de cei care te iubesc, acesta este secretul fericirii! Craciun minunat!

Fie ca toata magia dulce de Craciun sa conspire pentru a-ti aduce bucurie in suflet si pentru a-ti indeplini si cele mai ascunse dorinte.

Craciunul aduce familia si prietenii impreuna, ne ajuta sa apreciem iubirea din viata noastra, de care de multe ori nu mai suntem constienti si nu o mai apreciem. Imi doresc sa fiu mereu binecuvantat cum sunt acum si sa ma bucur alaturi de voi de aceste momente magice!

Avandu-te pe tine ca prieten este ca si cum as trai frumusete Craciunului in fiecare zi. Caldura, confortul si linistea sufleteasca ce vin odata cu acest sezon imi amintesc de tine! Craciun fericit!

Fie ca stralucirea si magia Craciunului sa iti indeplineasca toate dorintele si sa iti transforme toate visele in realitate. Un Craciun de poveste!

Citește și:

Foto prima pagina: IgorAleks, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.