Setari Cookie-uri

Advertorial Cum sa obtii o apa curata si sigura prin purificatoarele La Fantana

Apa filtrata este prima recomandare a medicilor pentru hidratare, care nu are restrictii de varsta si afectiuni.

Advertorial

Poti avea incredere sa bei o apa curata si sigura de la robinet daca folosesti purificatorul. Un sistem performant de purificare contine patru filtre care elimina impuritatile, contaminantii, gustul si mirosul de clor, şi astfel ai parte de o apa proaspata si buna de baut. In plus, inlaturi efortul si timpul necesare de aprovizionare si carat. Mai mult, daca alegi purificatoarele La Fantana, beneficiezi de un cost fix lunar, indiferent de consum.

Apa furnizata de retele edilitare pleaca pe traseu in stare potabila. Insa pe parcursul distributiei este posibil sa se contamineze. Purificatorul iti ofera incredere ca ce ajunge la tine in pahar este o apa curata, fara nisip, rugina, metale, microorganisme patogene si chisturi, fara compusi chimici, daunatori si fara clor.

Cele trei filtre ale purificatorului La Fantana functioneaza astfel: cu ajutorul filtrului sediment (1), impuritatile cu diametrul mai mare de 1 micron precum nisipul sau rugina sunt retinute. Filtrul pre-carbon (2), confectionat din carbon granular obtinut din coji de nuca de cocos, elimina clorul, solventii, pesticidele si alte substante chimice daunatoare din compozitia apei. Atunci cand trece prin filtrul de inalta calitate post-carbon (3), ultimul, apa isi redobandeste gustul natural si prospetimea”

Purificatoarele La Fantana ofera instantaneu apa calda si rece pentru hidratate sau pentru prepararea ceaiului si gatit. Datorita suprafetei mici pe care o ocupa, se pot incadra perfect in spatiul casei tale. In plus, ai instalare, mentenanta si igienizare periodica la tine acasa.

Timp de o saptamana, poti testa gratuit purificatorul de apa La Fantana, doar completand formularul de aici. In 24 de ore, un specialist La Fantana te va contacta pentru detalii.


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.