Setari Cookie-uri

Pomul de Craciun: 10 stiluri de impodobire pentru anul 2015

Cand vine vorba de pomul de Craciun, ne lasam in voia imaginatiei: totul se transforma intr-un joc frumos si noi devenim din nou copiii care am fost odinioara, acei copii care il asteptau cu sufletul la gura pe Mosu' si care se bucurau de fiecare cadou mic pe care il primeau cu nerabdare.

Pomul de Craciun impodobit pastreaza vie una dintre cele mai frumoase traditii ale sarbatorilor de iarna tocmai pentru ca ne umple sufletul de inocenta si nostalgia copilariei. Departe de a privi cu tristete trecerea anilor care parca se scurg din ce in ce mai repede, de Craciun simtim o mare bucurie intrucat au venit acele zile magice pe care le petrecem in familie. Fie ca decoram impreuna bradul sau ca ne ajutam la treburile gospodaresti, ar trebui sa sarbatorim in special faptul ca suntem alaturi unul de celalalt.

Modul in care alegem sa impodobim bradul poate spune multe despre noi; creativitatea noastra iese la suprafata, spontanitatea ne face sa venim cu idei noi pe care abia asteptam sa le punem in aplicare. Oricum ar fi, placerea cu care il decoram este unica, fiind o emotie pe care o traim doar in preajma Craciunului. Alegerea tematicii decoratiunilor devine astfel un mod special de a da frau liber imaginatiei si dorintelor.

Citește și:

Moduri de a impodobi pomul de Craciun

Pom de Craciun imbracat in alb

Poate ca zapada inca se lasa asteptata; cum altfel sa surprinzi mai bine spiritul iernii daca nu impodobind braduletul cu ornamente care amintesc de acest anotimp? Fulgii mari de nea, omul de zapada si globurile in forma de turturi de gheata sunt ideale pentru a sarbatori cu o oarecare nostalgie frumusetea iernilor adevarate. Imbraca pomul in alb daca vrei ca puritatea Craciunului sa se faca resimtita mai bine.

Pom de Craciun in stilul elegant

Albastrul cerului este deseori asociat cu zilele senine de vara insa asta nu inseamna ca nu poti decora bradul in aceasta culoare. Florile si fluturii de un albastru viu reprezinta o alternativa placuta la ornamentele clasice cu care te-ai obisnuit sa imbraci pomul de fiecare Craciun. Globurile albastre sidefate ofera bradului un aspect elegant dar si usor excentric.

Citește și:

Pom de Craciun in nuantele camerei

Poti crea o armonie intre culoarea camerei si cea a ornamentelor cu care decorezi bradul chiar daca asta presupune sa folosesti nuante care nu sunt specifice sarbatorilor de iarna. Culorile stridente dau un strop de veselie pomului in timp ce contrastul mai putin puternic da o nota de simplitate.

Pom de Craciun in stilul vintage

Stilul vintage se regaseste si printre trendurile de impodobire a pomului de Craciun. Cand bradul este incarcat de perle, ceasuri, tot felul de fundite si ornamente din lemn si hartie, ai senzatia ca esti intr-un vis frumos de iarna. Decoratiunile vintage ofera bradului un aer aparte si te duc cu gandul la un taram de basm.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: HolgersFotografie, Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.