Setari Cookie-uri

Mesaje si urari de Anul Nou: cuvinte alese pentru iubit si prieteni

Noul an este plin de nenumarate posibilitati; orice lucru frumos se poate intampla daca ne dorim cu adevarat ca visurile sa se implineasca. Trimite celor dragi cele mai deosebite mesaje si urari de Anul Nou!

Mesajele si urarile de Anul Nou pentru iubit si prieteni surprind bucuria inceputului unui an in care visurile pot devini realitate, de aceea este esential sa alegem cuvinte care sa le arate ca impreuna putem aduce o schimbare pozitiva in viata noastra. Sa ne indreptam gandurile pline de speranta catre cei dragi noua oferindu-le in dar mesaje si urari de Anul Nou cat mai calde si sincere.

Urari de Anul Nou pentru iubit

Foto interior si prima pagina: StockSnap, Pixabay.com

Astept cu nerabdare anul care vine si cu speranta ca fiecare clipa o voi petrece alaturi de tine. La multi ani, dragul meu!

Sper ca in noul an povestea noastra de iubire fara de sfarsit sa iti aduca emotia unui vis implinit. La multi ani!

Odata cu trecerea anilor, dragostea noastra nu se va stinge; fiecare obstacol pe care il infruntam impreuna o va face mai puternica, fiecare bucurie mica va umbri orice urma de suferinta. Iti multumesc ca imi esti alaturi! La multi ani!

Citește și:

Un an plin de zambete si dorinte implinite ne asteapta; aceste clipe magice sa ne insoteasca toata viata! Te iubesc, dragul meu!

Fara tine, viata mea nu ar fi la fel: ar fi lipsita de culoarea emotiilor pe care mi le trezesti, de stralucirea pasiunii cu care ma privesti si de caldura cu care mereu ma rasfeti. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou pentru iubit

Foto: Unsplash, Pixabay.com

Mi-ai daruit cele mai frumoase trairi; m-ai facut sa privesc viata cu speranta ca totul va fi bine in cele din urma, m-ai sustinut, m-ai incurajat, pur si simplu m-ai iubit mai mult decat as fi sperat vreodata. Iti multumesc si iti doresc un an nou cat mai fericit!

In noul an te voi strange la piept cu si mai multa iubire; te voi asculta cu mai multa intelegere si te voi saruta cu si mai multa ardoare. La multi ani fericiti!

Sper ca noul an sa ne gaseasca tot impreuna; sa ne aduca impliniri si bucurii si sa ne lumineze drumul frumos al vietii cu iubirea pe care ti-o port.

Citește și:

Nu pot sa imi imaginez cum ar fi sa petrec aceste clipe minunate departe de tine. Ma bucur ca imi esti alaturi atat in momentele frumoase cat si in cele grele. Te iubesc!

A trecut mult timp de la prima noastra intalnire dar tu ma privesti cu aceeasi emotie si pasiune care izvoraste din infinitul inimii tale. Pentru asta iti multumesc si te iubesc cu tot sufletul. La multi ani, scumpul meu!

Mesaje de Anul Nou pentru prieteni

mesaje de anul nou

Foto: Lumpi, Pixabay.com

Sa ai parte de cat mai multe realizari in anul care vine iar speranta unui nou inceput plin de posibilitati sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani!

La usa bate Anul Nou, cu promisiunea ca va disparea orice lucru rau si ca in viata ta o sa fie multe zile senine si bucurie. La multi ani!

Noul an sa te gaseasca inconjurat de prieteni dragi cu care sa impartasesti ganduri bune si clipe de neuitat!

Casa plina de belsug si ferita de orice bucluc, eu asta din inima va doresc si un caladuros La multi ani va urez!

Citește și:

In noul an pasii sa iti fie calauziti de bunatate si iubire iar zilele voioase sa nu lipseasca. La multi ani!

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.