Setari Cookie-uri

Ai face orice pentru ea si ea pentru tine. Top 5 cele mai frumoase cadouri pe care i le poti face oricand surorii tale

Arata-i cat de importanta este pentru tine si suprinde-o pe sora ta cu cele mai deeosebite cadouri!

Sora ta este acea persoana care va fi alaturi de tine toata viata, si care a fost in ea de la inceput. Impartasiti amintiri ale caror profunzime nu le va putea intelege nimeni niciodata in afara de voi. Te enerveaza, te inspira, te provoaca, te sustine, iti imprumuta hainele, iti citeste gandurile, te suna la ore tarzii in noapte, te linisteste iar lista este inifinita...

Este persoana fara de care nu ai fi tu si trebuie sa ii arati cat de importanta este pentru tine. Iata care sunt cele cinci idei de cadouri care se potrivesc oricarei surori din lumea asta:

1. Un tatuaj identic care sa va aminteasca una de cealalta

O sora e acea persoana care te face sa zambesti si sa iti redobandesti echilibrul chiar si atunci cand nu este, fizic, langa tine. In momentele mai dificile, e suficient sa iti imaginezi ce sfat ti-ar da si deciziile devin, dintr-o data, mai simple. Cum poti sa sarbatoresti conexiunea aceasta minunata dintre voi? Ofera-i cadou o sesiune dubla la un salon de tatuaje, la un artist talentat, care sa ilustreze cu mestesug relatia voastra speciala.

Alegeti un simbol care sa va reprezinte si pe care sa-l purtati cu placere pana la adanci batraneti intr-un loc pe care sa-l vedeti in fiecare zi. Un tatuaj atat de personal merita sa ocupe un loc special si vizibil cum este incheietura mainii. Inspira-te din 45 de modele de tatuaje pentru surori de pe tattoo-models.net.

Citește și:

cadou sora

2. Pantofii pe care si i-a dorit dintotdeauna

Tu esti oglinda ei si ea este oglinda ta. Impreuna sunteti un cumul de experiente, descoperiri si prime dati traite la dublu, prin povestile de dinainte de culcare sau prin planurile de la inceputul fiecarei zile noi. V-ati coafat, machiat si gatit una pe alta pentru petreceri si intalniri si ati trait la unison cele mai frumoase emotii. Tu stii cel mai bine ce ii vine bine, ce o face sa se simta frumoasa si de neinvins si reciproc iar sustinerea aceasta este cea care v-a transformat, de-a lungul timpului, in femei independente.

Arata-i, din nou, cat de bine o cunosti, cu o pereche de pantofi care sa o impresioneze. Comozi, din piele, potriviti pentru o cina romantica dar si pentru serile lungi in care sta cu orele pe ringul de dans, o pereche de pantofi de pe otter.ro pot fi cei pe care si-i cauta dintotdeauna. Alege unii negri, merg cu aproape orice si, pentru ca se asorteaza atat de usor, ii va purta mai mereu si se va gandi cu drag la tine. Nu te speria de pret, in aceasta perioada poti gasi pantofii ideali pentru sora ta redusi cu 50%.

Citește și:

cadou sora

Pantofi EPICA negri din nabuc, 299 RON 149,00 RON, de pe otter.ro

3. Un obiect de designer

Daca vrei sa afle cat este de speciala pentru tine, atunci cadoul trebuie sa fie pe masura. Cu un obiect de designer, unicat, nu poti sa dai gres si vestea si mai buna este ca ai de unde alege. Valul de tineri designeri romani care face ravagii in sufletele si orgoliile celor mai fini critici de arta si frumos se revarsa in aceasta perioada in spatii neconventionale si la targurile de Craciun din capitala si din tara. Ai ocazia sa cunosti designerul si sa afli povestea obiectului care ar impresiona-o pe sora ta.

idei de cadouri

Perna-casuta The Craft Lab – 120 lei,
„Cecilia“, zana din portelan de Madalina Andronic -260 lei de la Casa Opt.

5. Un colier cu mesaj in codul Morse

Codul Morse este un mod unic si special sa exprimi un sentiment intrucat doar tu si cel care primeste mesajul veti sti ce inseamna. Un colier cu bile mobile care, asociate, inseamna „sora“ este un cadou care simbolizeaza, pana la urma, toate micile si marile voastre secrete comune. Tot ce exista doar intre voi doua. Daca vrei sa afli si cum suna cuvantul „sora“ in codul Morse, foloseste un translator online precum morsecode.scphillips.com.

Citește și:

cadou pentru sora

4. Un tablou care sa-i aminteasca in fiecare zi ca ii porti de grija

Dintotdeauna ti-a placut sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine. Vrei sa ii spui ca vei fi mereu alaturi de ea? Mai ales daca esti sora mai mare, cumpara-i un tablou sau doar o rama in care iti exersezi talentul scriind o declaratie minimalista sau, de ce nu, aminteste-i ca este sora mai mica. Iar ea va intelege ca va avea mereu pe cineva caruia sa ii pese de ea si sa ii poarte de grija.

cadou pentru sora

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.