Setari Cookie-uri

3 tehnici care te vindeca si iti reechilibreaza nivelurile de energie

Cum sa mentii un echilibru in toate aspectele vietii tale

A aduce si a mentine energia vindecatoare si echilibrul in toate aspectele vietii tale nu este un fenomen doar de competenta unui maestru reiki. Ori de cate ori te simti dezechilibrat/a, foloseste cu incredere aceste tehnici care te ajuta sa te realiniezi, la fel cum ar face-o un vindecator profesionist.

energie
Foto: Petrenko Andriy, Shutterstock

1. Reda-i culorile aurei tale

Aura noastra este formata din particule magnetice (la fel ca orice altceva din aceasta lume), iar vibratia acestor particule corespunde cu o anumita insemnatate si un anumit spectru de culori. Atunci cand aura este incetosata sau stearsa, este din cauza ca exista o lipsa a fluxului energetic. Atunci cand ne simtim stresati, epuizati, furiosi sau suparati, culorile nu sunt la fel de aprinse, ci apar tulburi si emana o vibratie statica ce ne impiedica sa operam cu o minte limpede.

Citește și:

Iata un truc simplu care sa restabileasca aspectul normal al aurei: stai asezat pe un scaun si uneste degetele mainii stangi intr-un punct. Mana astfel stransa, adu-o pe partea dreapta a liniei capilare, imediat deasupra fruntii. In timp ce mentii aceasta pozitie, adu si mana dreapta in partea stanga a liniei capilare, deasupra fruntii, cu degetele pozitionate similar. Mentine aceasta pozitie timp de 15 secunde, apoi trece antebratul stang peste cel drept si pozitioneaza degetele adunate inapoi unde erau initial. Mentine pozitia inca 15 secunde. Pe masura ce foosesti aceasta tehnica, fiecare centru energetic se “aprinde” si il activeaza si pe urmatorul (ca un fel de instalatie de Craciun), reusind sa iti activeze intregul sistem energetic al organismului si se restabileste fluxul energetic, conectand organele, muculatura si membrele pe aceleasi coordonate de energie.

Citește și:

2. Conecteaza-te la energia universala (fluxul universal)

Daca te conectezi la fluxul universal de energie, este ca sim cum te-ai conecta la o mare si nesfarsita centrala energetica. Cel mai simplu mod in care poti face acest lucru este sa iti imaginezi un cablu care porneste de la scaunul pe care stai acum, se impamanteaza, trecand prin podea pana cand ajunge la pamant, de unde coboara in adancurile lui, pana cand ajunge sa se conecteze la centrul Pamantului. Pe masura ce simti aceasta conexiune, respira calm, adanc, egal, permitandu-i energiei telurice sa ajunga la tine pe aceeasi cale a conexiunii pe care tocmai ai realizat-o. Simte fluxul urcand prin picioare, abdomen, inima, brate, gat si pana in partea superioara a extremitatii cefalice. Permite-i acum acestui flux energetic sa se reverse asupra ta asemeni unei cascade. Vizioneaza aceasta cascada de energie reintorcandu-se inapoi in Pamant. Aceasta vizualizare te conecteaza pe deplin si iti activeaza corpul energetic, unindu-l cu marea energie universala, fluxul vietii.

Citește și:

3. Protejeaza-ti energia cu ajutorul unui scut de lumina

Energia este o entitate fluida. Vibratiile energetice stau atat in actiunile noastre, cat si in ganduri, fapte, vorbe, emotii si atitudini, iar in momentul in care ne conectam cu ceilalti, fie ca purtam o conversatie sau impartim un spatiu locativ, ne angajam intr-o forma de schimb energetic. In general, dispozitiile sunt contagioase iar oamenii cu care petreci cel mai mult timp au o influenta profunda asupra ta, a energiei tale si a felului particular in care gandesti. Evenimentele negative cauzeaza un schimb neplacut de energie iar modul cel mai obisnuit in care reactionam este sa ne punem la adapost, in spatele unei platose virtuale energetice, care ne tine la distanta de durere si ii impiedica si pe ceilalti sa ne secatuiasca de puteri.

Cum poti face acest lucru? Vizioneaza o lumina puternica (poate fi orice culoare iti doresti) si vibranta, care porneste de la nivel abdominal si care straluceste atat de puternic incat se extinde catre toate zonele corpului, ajungand sa satureze cu stralucirea sa inclusiv aura energetica. Acest lucru are valoare unui scut pentru energia ta, ajutandu-te sa ramai centrat/a pe adevarata ta forta si este similar modului in care te infofolesti cu o patura reconfortanta, pentru a-ti mentine caldura corporala si confortul.

Citește și:

Incearca aceasta metoda in fiecare zi, timp de doua saptamani, incercand cu diferite culori, daca doresti, si observa daca apare vreo schimbare in bine. Ramai la culoarea care te face sa te simti cel mai bine si protejat/a. Este posibil ca preferintele sa varieze in timp, insa acest lucru nu conteaza, important este felul in care ai grija de energia ta, pentru ca aceasta sa aiba grija de tine.

Foto prima pagina: Kitja_Kitja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.