Setari Cookie-uri

Parfumul fascinatiei. Ce secrete intime le transforma pe frantuzoaice in cele mai frumoase femei

Cele mai multe dintre femei cred ca secretul frumusetii se afla doar in trusa de machiaj. Nimic mai fals!

frumusete

Mass-media judeca femeile in functie de aparente, iar o astfel de gandire a fost transmisa si sutelor de milioane de oameni din intreaga lume care s-ar lupta pe viata si pe moarte cu partenerul de viata pentru telecomanda televizorului.

Mai mult, conform unui studiu prezentat pe thinkprogress.org, femeile sunt judecate constant prin prisma dublului standard, asa ca trebuie sa inveti cum sa gestionezi cat mai bine acest lucru. Cu brio se descurca la acest capitol femeile care au incredere in calitatile si sexualitatea lor. Frantuzoaicele sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume si reusesc sa se mentina in topul sarmului feminin cu multa detasare.

Insa secretul frumusetii frantuzoaicelor nu se afla in posetele lor si nici macar pe etajera din baie. Iata ce secrete intime ascund, de fapt, femeile din Franta si care ar putea fi definitia frumusetii intr-o lume plina de idei preconcepute:

Citește și:

1. Isi coafeaza parul in fiecare zi

Frantuzoaicele stiu intotdeauna cat de departe pot merge cu o coafura indrazneata, cu un parfum fin si cu o cupa cu sampanie. In plus, ele reusesc deseori sa creeze impresia unei coafuri neglijente, care le aranjeaza, insa, chipul de minune. Spre exemplu, ele manuiesc un ondulator de par cu foarte multa naturalete, iar acest „secret” se afla la indemana tuturor femeilor, inclusiv a celor din Romania, deoarece aparatele de indreptat parul se gasesc pe piata la preturi pentru toate buzunarele, dupa cum vedem la philips.ro.

frumusete

2. Isi hidrateaza organismul

Frantuzoaicele stiu ca hidratarea organismului este esentiala pentru o piele fina si pentru un par sanatos. Majoritatea frantuzoaicelor ti-ar recomanda intotdeauna sa bei un pahar cu apa inainte de a merge la culcare si imediat dupa ce te-ai trezit dimineata. Apa este arma secreta a oricarei femei pentru piele, frumusete, sanatate si pentru controlul greutatii, coform fitday.com. Uneori, cand iti este foame, intreaba-te daca nu cumva iti este, de fapt, sete... Ce spui?

Citește și:

3. Stimuleaza circulatia sangelui

Femeile din Franta care duc un stil de viata sanatos nu se tem de apa rece atunci cand fac dus. Ele au transformat dusurile alternative intr-o adevarata rutina. Alternarea apei reci cu apa calda ofera un soc sistemului nervos si este benefica intregului organism, deoarece pune sangele in functiune, conform outofstress.com, si caleste sistemul imunitar.

secretele frumusetii

4. Apreciaza frumusetea traditionala

Nu doar frantuzoaicele din prezent sunt preocupate de frumusete, ele au mostenit aceasta „grija” de la mamele si bunicile lor. Spre exemplu, multe dintre ele au invatat in familie sa se spele pe fata in fiecare seara inainte de culcare si sa-si puna pe ten o masca facuta din felii de castravete si dintr-un amestec de capsuni cu miere de albine. Totodata, multe femei de varsta a treia din Franta le invata pe tinerele frantuzoaice ca, atunci cand se spala pe cap, sa-si clateasca parul cu apa rece la care adauga o lingurita de otet sau de zeama de lamaie pentru un plus de stralucire, conform frenchwomendontgetfat.com.

Citește și:

5. Nu idolatrizeaza soarele, nici nu se feresc de el

Frantuzoaicele nu sunt innebunite dupa statul la soare. Ele sunt foarte precaute atunci cand folosesc creme cu protectie solara si cauta aceasta caracteristica pentru produsele lor obisnuite de infrumusetare. Cu toate acestea, desi prefera sa stea la umbra chiar si atunci cand merg la mare, frantuzoaicele adora sa se plimbe sau sa alerge sub soarele diminetii.

frumusete

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.