Setari Cookie-uri

6 citate celebre transformate in 6 pasi usor de urmat

Cum arata garderoba ideala a unei femei care debordeaza de incredere, potrivit lui COCO CHANEL?

garderoba

Coco Chanel, un reper al bunului gust si al stilului, este, in continuare, o sursa de intelepciune la care putem apela cu incredere. Faimoasa Coco Chanel avea credinte de neindoit in ceea ce priveste modul in care o femeie ar trebui sau nu ar trebui sa se imbrace si accesorizeze.

Cum sa iti construiesti o garderoba care sa sfideze trecerea timpului cu ajutorul opiniilor ei despre stil?

Pornind de la culorile pe care le alegi si sfarsind cu accesoriile pe care le porti, iata tot ce trebuie sa stii:

1. Alb si negru

„Femeile se gandesc la toate culorile din lume, si mai putin la absenta lor. Am mai spus ca negrul le are pe toate. Si albul. Frumusetea lor este absoluta. Este armonia perfecta“. Si, pentru ca stia designerul ce stia, exista si un studiu explicat pe indelete pe complex.com, care confirma ca daca porti haine negre, cei din jur te percep ca fiind mai atractiva, inteligenta si increzatoare in fortele proprii.

Citește și:

2. Simplitate

„Simplitatea este cheia elegantei adevarate“. Este imposibil sa analizam acest citat fara sa ne gandim la accesorizare. O tinuta simpla poate deveni spectacol de incredere si siguranta daca este accesorizata corect. Iar unei femei puternice n-ar trebui sa-i lipseasca de la incheietura mainii un ceas statement. E genul de ceas pe care ti-l faci singura cadou si alaturi de care vei petrece cele mai multe si memorabile clipe. Foloseste filtrele de stil de pe cautceas.ro ca sa afli care este ceasul tau pereche. Daca ar trai Coco Chanel, cu siguranta s-ar opri la un ceas Skagen; debordeaza de simplitate daneza.

garderoba

3. Pantofi de calitate

„O femeie care poarta pantofi de calitate, nu va fi niciodata considerata urata“. Cat poate sa fie de adevarat acest lucru! Niciodata nu ne scapa femeile care poarta un pantof aparte, ingrijit si din cea mai buna piele; ne uitam cu coada ochiului la ele, le admiram si, de multe ori, nu reusim sa ne dam seama ce le face atat de fermecatoare. Cand porti un pantof deosebit, restul tinutei poate sa fie complet neutra si toata lumea va ramane cu ochii atintiti asupra ta, este un fapt demonstrat. E vorba de tinuta, postura si atitudinea pe care ti-o impune un pantof de calitate.

Citește și:

stil vestimentar

4. Haine care cad perfect pe tine

„Moda este arhitectura; este o chestiune de proportii“. Iar primul tip de proportii la care trebuie sa te gandesti cand iti cumperi haine sunt cele ale siluetei tale. Daca ai picioarele scurte si trupul lung, va trebui sa creezi un echilibru vizual prin alungirea liniei piciorului. E valabil si reciproc: daca ai picioare foarte lungi si trupul micut, e ideal sa apelezi la trucuri care alungeasca partea superioara. Afla mai multe despre cum poti sa iti echlilibrezi formele si tinutele pe joyofclothes.com; vei gasi niste schite care te vor face sa intelegi mai bine ce ti se potriveste.

5. Cat mai multe rochii

„Uita-te mereu dupa acea femeie care poarta rochie. Daca nu o gasesti, nu exista“. Cate dintre noi nu am trecut, cel putin in adolescenta, prin perioada in care refuzam categoric sa purtam rochii? Ca erau prea feminine, prea cu patternuri florale in vreme ce noi ne simteam rebele si impotriva curentului. Pentru Coco Chanel era simplu, isi imagina si croia singura rochiiile. Din fericire, insa, acum exista pe piata rochii pentru toate tipurile de personalitate, capabile sa seduca indiferent de forma sau culoare.

Citește și:

garderoba
Rochie Midi de pe fashionagenda.ro

6. Aranjata in fiecare zi

„Nu stiu cum poate o femeie sa iasa din casa fara sa se aranjeze vreun pic, macar din politete. Nu poti sti niciodata, poate aceea este ziua in care are o intalnire cu destinul“. Daca nu ai auzit vorbele acestea pana acum, probabil ca simti ca ai avut cea mai mare revelatie a anului. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, aceasta este mereu primul pas pe care trebuie sa il faci. Iti transmiti tie insati ca esti importanta si oamenilor din jur ca merita sa-ti acorde toata atentia.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.