Setari Cookie-uri

Cat este de important pentru o femeie sa arate bine de sarbatori? Un studiu elucideaza misterul

Tu ce vei purta la petrecerea de Revelion?

Orice femeie isi rezerva, in medie, trei iesiri pentru a-si construi tinuta perfecta pentru sarbatori, probeaza aproximativ 7 rochii si petrece cel putin doua ore rascolind magazinele online inainte sa isi aleaga outfitul ideal, conform studiilor.

Potrivit westerndailypress.co.uk, un studiu realizat in randul a 2000 de femei britanice arata ca acestea iau atat de in serios petrecerile incat incep sa caute tinuta potrivita chiar cu trei saptamani inainte de eveniment. Mai mult, acestea au, in medie, cel putin 7 conversatii de tipul „si, tu ce vei purta la petrecere?“ cu prietenele cele mai bune. Iubitii si sotii isi dovedeasc afectiunea rezistand catorva ore bune de defilari in fata cabinelor de proba sau catorva pagini cu linkuri catre rochii care mai de care mai deosebite.

Fee Gilfeather, director de marketing si purtator de cuvant pentru Oxfam a tras o concluzie din studiul efectuat: „Femeile se asteapta ca outfitul sa le faca se se simta increzatoare si speciale. De aceea, o rochie unica poate face diferenta. Dar asta nu inseamna ca vor cheltui exagerat ca sa se simta special, ele se vor multumi si cu magazine vintage“. In Romania, magazinele vintage sunt sinonime cu magazinele second hand. Si, sa recunoastem, nu e nimic couture sau special la ce se poate gasi in ele. Alternativa sunt magazinele online, care au reusit sa creeze sisteme eficiente ca femeile sa se bucure de calitate la pret mic.

Citește și:

Cercetarile au aratat ca, chiar si atunci cand rochia finala a fost aleasa, un sfert dintre femei vor achizitiona si o rochie de rezerva, pentru a evita coincidenta de a purta acelasi outfit ca altcineva de la petrecere.

Rochiile care iti iau ochii dar sunt si accesibile, astfel incat sa iti permiti doua, una oficiala si una de rezerva, se gasesc online. Dar cum poti fi sigura ca ele se vor aseza pe tine ca pe manechine sau ca materialul este, intr-adevar, de calitate? Prospecteaza si gaseste acele magazine online care iti arata care este gradul de multumire al clientelor lor. Spre exemplu, fashionagenda.ro, reuneste in sectiunea-galerie „Fotografiile voastre“, fotografii si recenzii ale rochiilor, facute chiar de clientele magazinului.

Foto prima pagina si interior articol: dollarphotoclub.com, pixabay.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.