Setari Cookie-uri

Cum sa stapanesti arta cumparaturilor online? Top 3 lucruri pe care nu te-ai gandit ca le gasesti pe internet

Arta cumparaturilor online: o stapanesti cu adevarat in momentul reusesti sa obtii acele lucruri la care nimeni nu s-a gandit pana atunci ca sunt disponibile pe internet.

cumparaturi online

Confortul de a comanda online orice ne trece prin cap este, de departe, unul dintre cele mai bune lucruri care ni se puteau intampla noua, femeilor. Plimbarile nesfarsite prin malluri, comparatiile chinuitoare intre doua fuste din doua magazine diferite, intelegerea aratata masculilor care ne insotesc in astfel de aventuri, toate acestea au fost inlocuite, sistematic, de documentare, clickuri si curieri simpatici.

Sunt, insa, trei lucuri cu aura pretioasa, pe care nu ne-am fi gandit ca le putem achizitiona online. Iata care sunt acestea si cu ce beneficii incontestabile vin ele la pachet:

1. Arta - cea mai buna investitie in frumusetea si valoarea caminului tau

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a lansat in vara lui 2013 sectiunea Art, unde a inceput sa vanda cu succes picturi, sculpturi, fotografii si alte lucrari - inclusiv opere de arta originale ale unor maestri precum Monet si Norman Rockwell, cu preturi care pornesc de la cateva sute de dolari si urca si pana la 4 milioane de dolari, potrivit publicatiei fastcompany.com.

Citește și:

Noi iti recomandam printurile digitale: sunt cele mai accesibile si exprima inclinatia ta catre estetic si frumos. Peretele din living ar trebui sa fie, fara doar si poate, atins de cel putin o rama spectaculoasa care gazduieste printuri ale artistilor emergenti.

cumparaturi online

David Blake, Seductress of Coyoacan, 2015, $53.00

2. Diamantele - secretul oricarei femei careia ii place sa fie admirata

Diamantele costa. Stii deja senzatia aceea de disconfort pe care o ai dincolo de vitrina, cand ti se pune pata pe un pandantiv si trebuie sa o intrebi pe vanzatoare: „nu va suparati, cat costa pandantivul acesta mic din colt?“. Si sa faci la fel cu cel putin alte 20 de pandantive, poate-poate gasesti unul si pentru bugetul tau.

Online consulti dintr-o privire preturile si afli despre valoarea pietrelor. Poti spune adio golului in stomac provocat de magazine pretentioase si sentimentului ca toata lumea stie ca te pregatesti sa faci o investitie importanta.

Citește și:

Daca iei in considerare sa achizitionezi online bijuterii cu diamante, asigura-te ca ai gasit un site cu reputatie, care ofera toate detaliile despre produse, pretul final (cu TVA) al acestora si, neaparat, certificat de garantie. Desigur, ar trebui sa gasesti si informatii firesti despre ambalare, livrare si politica de returnare, aceste beneficii incontestabile ale cumparaturilor online. Orice curiozitati ai, le-au mai avut si altii inaintea ta. Iar bijuteriateilor.ro, pe langa o prezentare detaliata a bijuteriilor cu diamante, a pregatit un set de raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari dar si pentru curiozitati care nu ti-au trecut inca prin cap in sectiunea „Cum comand“. Documenteaza-te si apoi poti face pasul cel mare.

Fara sa fie nevoie sa iti relaxezi fortat toti muschii din corp, ca sa para ca faci asta in mod frecvent si ca esti o cunoscatoare, asa cum ai face intr-un magazin cu bijuterii, ai tot controlul asupra sumei pe care doresti sa o cheltui. Fara emotii suplimentare, poti analiza oferta si chiar cere detalii suplimentare despre bijuteriile care ti-au atras atentia.

Citește și:

Vei primi bijuteriile insemnate cu titlul aliajului si marca indicand caratele pietrelor pretioase din montura: e semnul ca trebuie sa te bucuri de achizitie, sa o porti si sa iti asumi stralucirea. Bijuteria ta cu diamant va fi statementul care iti va pune orice aparitie in valoare.

3. Flori proaspete, modul in care iti poti face simtita prezenta oriunde si oricand

Daca vrei sa aduci zambetul pe fata cuiva, un buchet de flori proaspete se potriveste cu orice ocazie si isi va duce la bun sfarsit misiunea. Cu o simpla comanda online, poti sa iti faci simtita prezenta la un eveniment la care nu poti sa ajungi, intr-un oras la sute de kilometri distanta; poti sa feliciti un prieten drag pentru promovarea primita; poti sa dai startul unei aniversari sau, pur si simplu, poti sa le arati celor dragi ca iti pasa.

Florile, in special in aceste timpuri in care nu avem timp sa ne implicam in activitati sociale, sunt cei mai buni mesageri ai gandurilor noastre bune. Cea mai mare provocare la o comanda online este sa faci o selectie din abundenta de buchete si combinatii. In rest, livrarea este rapida, felicitarea este inclusa si sugestiile de combinatii florale sunt cuprinse in colectii ale caror tema te vor ajuta sa gasesti rapid ce ai nevoie.

Citește și:

Mai mult, beneficiile daruirii florilor nu se opresc aici. Conform unui studiu detaliat pe aboutflowers.com, persoanele care daruiesc flori sunt percepute ca avand o inteligenta emotionala superioara si dau impresia ca investesc timp in a-si experima emotiile si in a intelege sentimentele celorlalti.

cumparaturi online

Buchet „Minunea dragostei“, de pe floria.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.