Setari Cookie-uri

Femei sau barbati? Top 10 averi in showbiz!

O vorba de duh a intelepciunii populare ( sau a invaziei de cultura urbana in cautare de justificari) spune sa nu respingi nimic inainte de a incerca macar sa intelegi fenomenul cu pricina. Cu alte cuvinte, mai cu priza la sensibilitatea noastra americanofila, "never say never"! De aceea, va propun sa nu ne prindem urechile in discursuri si actiuni de emancipare fortata si sa mergem de aceasta data la paritate: cum stau lucrurile in lumea celor mai avute si iluminate chipuri/minti din lumea larga a entertainment-ului?

O vorba de duh a intelepciunii populare ( sau a invaziei de cultura urbana in cautare de justificari) spune sa nu respingi nimic inainte de a incerca macar sa intelegi fenomenul cu pricina. Cu alte cuvinte, mai cu priza la sensibilitatea noastra americanofila, “never say never”! De aceea, va propun sa nu ne prindem urechile in discursuri si actiuni de emancipare fortata si sa mergem de aceasta data la paritate: cum stau lucrurile in lumea celor mai avute si iluminate chipuri/minti din lumea larga a entertainment-ului?

Se iau 5 femei si 5 barbati, se face top 10 si la final se trage linie. Incepem!

Si pentru ca suntem femei si nu suntem barbati, vorba domnului Cartarescu si, mai adaug eu, pentru ca suntem extreme de mandre de asta, incepem cu doamnele!

Locul 5 vine cu o cantareata canadiana si cu un stoc de mare emotie, mare, care a stat cu siguranta la baza scufundarii Titanic-ului, cu tot cu coloana sonora. Ne-a ramas totusi “ My heart will go on” si aceeasi Celine Dion, cu 140 de milioane de albume vandute de-a lungul carierei, dintre care 15 milioane au plecat numai datorita piesei de mai sus. Concluzie? O avere estimata la 250 de milioane de dolari, o casnicie fericita cu un domn tomnatic-decadent, cu un vag si bland aer de Mos Craciun, un copil si o cariera muzicala care asteapta reinvierea sau inaltarea la cer. Noi ne-am multumi chiar si cu un nou single!

Locul 4 ramane la categoria “cantareata”, numai ca de data aceasta se numeste Madonna: scandal, controversa, marketing, talent, instinct de supravietuire, spectacol, manipulare a presei si a propriei imagini: acestea si multe altele ar fi ingredientele din care s-a intrupat averea prezenta a acesteia, care se ridica astazi la 352 de milioane de dolari. Desi albumele nu mai reprezinta totusi o sursa de mare castig, lumea inca se pare ca se lupta cu frisoanele asteptarii si cu vitregia destinului pentru a prinde bilete la concertele sale: 20 de ani de cariera si un record de peste 1 miliard de dolari proveniti exclusiv din turnee si concerte. Go, Madonna!

Locul 3 si Martha Stewart, inca prolifica la cei 64 de ani si falnica posesoare a unei averi de 638 de milioane de dolari. Cum si de ce ne intrebam in cor si cu indignarea incordata. Ei bine, dincolo de ursitoarele binevoitoare, ar mai fi propria companie cu o cifra anuala de afaceri de 1 miliard de dolari, mai bine spus, un imperiu media care include un show TV, o revista, carti, un post de radio si alte cateva asemenea anexe. Una dintre cele mai bogate femei pe care le-a cunoscut entertainment-ul vreodata!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.