Setari Cookie-uri

Femei sau barbati? Top 10 averi in showbiz!

O vorba de duh a intelepciunii populare ( sau a invaziei de cultura urbana in cautare de justificari) spune sa nu respingi nimic inainte de a incerca macar sa intelegi fenomenul cu pricina. Cu alte cuvinte, mai cu priza la sensibilitatea noastra americanofila, "never say never"! De aceea, va propun sa nu ne prindem urechile in discursuri si actiuni de emancipare fortata si sa mergem de aceasta data la paritate: cum stau lucrurile in lumea celor mai avute si iluminate chipuri/minti din lumea larga a entertainment-ului?

Locul 2 o aduce pe J.K. Rowling si sa spui acum ca nu-ti vine sa smulgi ultimul strop de inspiratie si sa-l investesti in carti pentru copii. Asta pentru ca iata ce s-a intamplat cu Harry Potter: i-a adus autoarei o avere de 1000 de milioane de dolari! Sa te tot ajute imaginatia!

Locul 1, cu podium, flori si rating-uri care vorbesc de la sine ii revine lui Oprah Winfrey, cu o avere estimata la un total de 1500 de milioane de dolari. Ea este astazi cea mai bogata femeie din entertainment si singura femeie miliardara de culoare, castigand 225 de milioane de dolari anual din show-ul TV pe care il modereaza cu mare maiestrie, dar si din posturi de radio, reviste si alte siretclicuri media. Congrats, Oprah si cand o fi mai rau, tot asa sa fie, vorba romanului!

La categoria barbati, locul 5 ii revine domnului Johnny Depp, cu sau fara comoara din Caraibe, insa cu o avere de 29 de milioane de dolari cu care iese astazi la inaintare, un viitor mariaj cu Vanessa Paradis, un tata responsabil si un etern mister cinematografico-masculin.

Locul 4 se mandreste cu cel care ar putea reprezenta, cu voia domnului Bill Gates, un posibil model al magnatului absolut: Mister Donald Trump. In ciuda parului rebel de o cromatica neelucidata si a incrancenarii de care da dovada in show-ul televizat “Ucenicul” ( ajuns deja la al saselea sezon si cu aceasta ocazie, si pe plaiuri mioritice), Trump si afacerile sale imobiliare si nu numai echivaleaza cu o avere de 43 de milioane de dolari, iar campul ramane inca deschis.

Locul 3 vine cu un amplu portofoliu de filme si cu ceva elanuri scientologice, va sa zica, cu genericul deja “Mission Impossible” domn Tom Cruise, cu o avere de 67 de milioane de dolari, o Katie Holmes, sotie devotata, cu un copil cu veleitati de star de la varste embrionare si inca unul pe drum. Cat despre cariera cinematografica...asteptam sa intre din nou pe “play”.

Locul 2 are umor si, la 17 ani de la incheierea sitcom-ului care l-a facut celebru si mai ales bogat, Jerry Seinfeld inca mai face bani. Din stand-up comedy si nu numai. O avere de 100 de milioane de dolari si...retinem, doamnelor, umorul face toti banii!

Si un loc 1 care se numeste simplu Steven Spielberg, regizor, mare posesor de imaginatie si spirit artistic, dar, mai ales, in ordinea logica a etapelor, a unei averi de 332 de milioane de dolari. Stim ca ii revin, ce ii merita, il felicitam si ii sugeram sa o felicite si dumnealui pe Oprah Winfrey!

Deci, se poate. Doamnelor, pentru voi!


Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.