Setari Cookie-uri

10 Cele mai asteptate filme ale anului 2016

Filme 2016: o lista cu cele mai bune filme pe care nu trebuie sa le ratezi anul acesta.

Anul 2016 se anunta a fi extraordinar din punct de vedere al productiilor cinematografice, cu o serie de filme noi spectaculoase si sequel-uri ale unor filme celebre si iubite de public. Pregateste-te sa faci parte din lumea unor supereroi extraordinari, a unor magicieni incredibili, a unor raufacatori dispusi sa lupte de partea binelui, a unor oameni nevoiti se lupte cu toate puterile pentru supravietuire si nu numai. Vezi o lista cu cele mai interesante productii pe care nu trebuie sa le ratezi anul acesta.

Top 10 filme 2016

1. Batman v Superman: Dawn of Justice



Unul dintre cele mai asteptate filme in 2016 este cel care ii aduce la un loc pe cei mai iubiti eroi ai DC Comics, intr-o confruntare de exceptie. Ben Afleck in rolul Cavalerului Negru, iar Henry Cavill, in rolul Omului de Otel, sunt protagonistii unei povesti pline de actiune care ne face martori la o lupta intre om vs zeu. Vor reusi cei doi sa lase deoparte razboiul orgolilor si sa se uneasca atunci cand soarta omenirii se afla in pericol?

Citește și:

2. Alice in Wonderland: Through the Looking Glass



Continuarea celebrului Alice in Wonderland, un film care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ii vom revedea pe enigmaticul Johnny Depp in rolul Palarierului Nebun, pe Helena Bonham Carter ca Regina de Pica, Anne Hathaway in rolul Reginei Albe, iar Mia Wasikowska in rolul lui Alice. Un personaj nou va fi intrepretat de Sacha Baron Cohen in rolul Timpului, care se spune ca este jumatate om-jumatate ceas. Va reusi Alice, de aceasta data, sa salveze lumea pe care a ajuns sa o iubeasca si pe Palarierul Nebun ?

3. Fantastic Beasts and Where to Find Them



Daca iti era dor de universul lui Harry Potter, autoarea celebrei serii se intoarce in ipostaza de scenarista in unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. De data aceasta in centrul actiunii il vom gasi pe Newt Scamader, autorul cartii din care studiaza Harry in timpul primului an la Hogwarts si care a studiat la randul sau acolo cu decenii inainte. Dorinta acestuia de a deveni cel mai mare magizolog si a descoperi creaturi fantastice ne va purta intr-o calatorie uimitoare plina de peripetii si pericole care mai de care mai neprevazute.

Citește și:

4. Kung Fu Panda 3



Al treilea film al francizei ne face din nou martori la peripetiile simpaticului si mancaciosului Po, care de aceasta data va trebuie sa infrunte o amenintare supranaturala al carui unic scop este de a distruge complet spiritul Kung Fu. Pe langa toate acestea Po va trebui sa faca fata si tradarii unuia dintre Cei cinci furiosi.

5. X-Men: Apocalypse

De aceasta data echipa X-Men va trebui sa lupte contra celui mai puternic mutant, En Sabah Nur, care va porni o cruciada impotriva civilizatiei dorind sa preia controlul asupra lumii. Acesta va reusi sa-i atraga de partea lui pe Magneto, Storm, Psylocke si Archangel, transformandu-i in cei 4 calareti ai apocalipsei. Ii vom revedea in rolurile principale pe James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Olivia Munn.

6. Captain America: Civil War



Filmul va relua povestea din punctul unde a fost lasata de "The Avengers: Age of Ultron", in care Captain America conduce o nou echipa de Razbunatori, care lupta pentru soarta omenirii. Problemele vor incepe in momentul in care idealurile acestuia se vor lovi de cele ale lui Iron Man care vrea sa primeasca ajutor din partea guvernului. In film va aparea si un nou personaj Black Panther, interpretat de Chadwick Boseman.

Citește și:

7. Suicide Squad

Filmul prezinta povestea unei echipe de eroi negativi formata de Guvernul Statelor Unite pentru a lupta de aceasta data de partea binelui. Pentru a iesi din inchisoare si a-si micsora pedeapsa, acestia accepta misiuni sinucigase si extrem de periculoase sub acoperire, fiind constienti ca orice esec inseamna moarte. In film ii vom vedea pe Joker-ul (Jared Leto), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne).

8. Ice Age: Collision Course

Daca va era dor de simpaticii Sid, Diego, Manny sau Scrat, asteptarea a luat sfarsit. De aceasta data veverita Scrat ajunge, ca de fiecare data, din greseala, in spatiu, unde declanseaza o serie de evenimente ce vor ameninta Pamantul. Aventura va duce gasca de prieteni intr-un loc exotic, condus de liderul spiritual Shangri Llama.

Citește și:

9. Now You See Me 2

Continuarea unuia dintre cele mai interesante filme din ultimii ani ii va aduce din nou la un loc pe cei mai puternici magicieni. Dupa ce au reusit sa scape de FBI, acestia vor ajunge fata in fata cu cel mare dusman de pana acum si cel care ii va face sa recurga la cele mai periculoase si imposibile trucuri ale lor.

10. The 5th Wave



Printre cele mai asteptate filme in 2016 se numara si Al 5-lea val, un SF apocaliptic despre o invazie extraterestra care distruge omenirea in patru valuri succesive, iar al 5-lea este cel mai periculos deoarece ultimii supravietuitori ramasi nu au nicio idee la ce sa se astepte. Personajul principal este Cassie (Chloe Grace Moretz) o adolescenta curajoasa de 16 ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si salva fratele.

Foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.