Setari Cookie-uri

Filme de vazut in doi: 5 comedii romantice SAVUROASE

Iata o lista cu cele mai interesante filme comedii romantice, care imbina intr-un mod surprinzator romantismul cu umorul.

Pentru momentele in care vrei sa te relaxezi, sa razi, sa petreci niste clipe frumoase si amuzante alaturi de partener sau prietene, ti-am pregatit cateva titluri ale unor comedii romantice noi, care te vor face sa privesti dragostea si relatiile cu alti ochi.

Top Filme comedii romantice

1. The Choice



Un film romantic, dar si amuzant despre momentele care iti definesc viata si cum reusesti sa lupti pentru a-ti salva relatia, trecand prin tot felul de incercari. Din distributie fac parte actori precum Alexandra Daddario, Teresa Palmer sau Maggie Grace.

2. Accidental Love

Filmul este o satira romantica care o are in prim plan de Alice (Jessica Biel), o chelnerita naiva dintr-un orasel american, careia exact inainte sa fie propusa in casatorie, i se introduce in mod accidental un cui in cap. In urma acestui accident, Alice incepe sa aiba un comportament scandalos si deplasat, sa vorbeasca limbi straine sau sa simta o acuta nevoie de sex pe care nu o poate controla. Deoarece nu are asigurare de sanatate, ii este imposibil sa plateasca interventia chirurgicala si se hotaraste sa plece la Washington sa lupte pentru cazul ei. In film mai apar actori precum Jake Gyllenhal, Kirstie Alley sau Beverly D'Angelo.

Citește și:

3. ALOHA

Filmul spune povestea unui antreprenor militar care se intoarce acolo unde a avut cele mai mari realizari in cariera, iar aici isi reia vechea legatura de iubire. Toate par sa fie asa cum isi doreste pana in momentul in care se indragosteste fara sa-si dea seama de supraveghetoarea stricta care i-a fost desemnata din partea Fortelor Aeriene. Din distributie fac parte actori precum Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams sau Bill Murray.

4. Home Sweet Hell

O comedie savuroasa si inedita care il are in prim plan pe Don Champagne (Patrick Wilson), un barbat care pare sa aiba tot ce si-a dorit in viata: o afacere de succes, o casa perfecta, o sotie superba si copii cuminti. Din pacate, acesta se decide sa aiba o aventura cu o frumoasa vanzatoare, iar cand nevasta Mona (Katherine Heigl) afla despre aceasta totul se transforma intr-un iad si lucrurile scapa de sub control.

Citește și:

5. How to Be Single



Printre cele mai interesante comedii romantice, se numara si aceasta productie ce se va lansa in februarie 2016, despre persoanele singure aflate in cautarea jumatatii. Personajele din film duc o viata buna si au o cariera infloritoare ce le aduce multe satisfactii financiare, insa viseaza la un singur lucru: marea dragoste si o relatie de iubire implinita.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.