Setari Cookie-uri

Mireasa anului 2016 - hairstyle & make-up trends

Pentru a idealiza mireasa anului 2016, expertii au lansat noile trend-uri pentru sezonul ce urmeaza, trend-uri care vor fi prezente si la Expomariage, in perioada 15-17 ianuarie, la GW Marriott Bucharest Grand Hotel

Echipa Patio Studio explica tendintele anului 2016 in materie de coafuri pentru mirese prin impletituri elaborate, cozi inalte si atent finisate si cocuri frantuzesti. Stilul boho isi face simtita prezenta prin coafuri lejere cu aspect messy si machiaje naturale. Iar ecaille, noua tehnica de vopsire, care implica nuante de culori suprapuse, cu accente de lumina si umbra, este una dintre cele mai apreciate tendinte.

In ceea ce priveste machiajul, in 2016 make-up artistii mizeaza pe grafisme, paiete, strasuri aplicate pe fata, pleope in nuante metalice, buze nude sau roz-inghetat mat.

Miresele nonconformiste pot alege sa poarte buze in nuante contrastante precum burgundy, violet sau negru (creionul khol destinat ochilor este folosit acum pe buze).Plecand de la aceste directii, iata cum listeaza trend setter-ii cele mai apreciate look-uri de mireasa.

Citește și:

Natural organic beauty

Machiajul este foarte natural, cu un fond de ten lejer, smokey eyes in tonuri de maro deschis si bej, buze roz-nude si pometi in nuate de roz pal. Parul este prins jos, intr-o coada de cal lejera.

Boho artist

Machiajul este dominat de smokey eyes in tonuri de bronz dramatic, pometii sunt evidentiati prin acelasi bronz imblanzit de nuante de roz piersica iar buzele raman nude. Impletiturile ravasite completeaza look-ul boem.

Bold beauty elegance

In materie de machiaj, eleganta statement se masoara in contraste: fie nuante de albastru inchis pe pleoape si buze nude, fie un fard de pleoape foarte light si eyeliner combinate cu buze in culori inchise. Pentru un astfel de machiaj, parul lasat liber sau cu efect wet reprezinta variantele castigatoare.

Blushing glow glamour

Wet look, de data aceasta in materie de make-up, cu pometi, pleoape si buze in nuanta delicata a piersicilor creeaza un look monocromatic, angelic, in completarea caruia vine o coafura cu parul drept, lasat liber sau usor ravasit.

Citește și:

Disco glam allure

Pentru miresele indraznete, make-up artistii au imaginat machiaje cu smokey eyes in nuante vibrante, ten usor bronzat si pometi si buze in tonuri de roz iar hairstilistii au completat look-ul cu mult volum aplicat pe onduleuri in stilul anilor ’70.

Foto interior si prima pagina Patio Studio

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.