Setari Cookie-uri

Bucharest Bridal Fashion Show prezinta ultimele tendinte in rochiile de mireasa

Bucharest Bridal Show, desfasurat intre 15 si 17 ianuarie, este evenimentul de amploare organizat in cadrul Expomariage in care vor fi prezentate ultimele creatii ale designerilor romani, dedicate exclusiv mireselor.

Timp de trei zile, viitoare doamne vor avea ocazia sa admire pe podiumul BBFW rochii de mireasa Agnes Toma, Athena Philip, BIEN SAVVY, Ellis Luxury, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Nicole Enea si Otilia Brailoiu.

Trendurile anului 2016 pentru rochii de mireasa

In stilul miresei 2016 se impletesc atat elemente traditionale, cat si accente inedite, intr-un melanj incantator si diafan de nou si vechi. Materialele folosite cu precadere de designeri sunt matasea luxuoasa, dantela bogata, satinul elegant si, bineinteles, tul diafan.

Broderiile florale sunt intalnite in toate colectiile designerilor vestimentari, precum si decupajele. Acestea pot fi indraznete, de-a dreptul provocatoare, dedicate mireselor moderne care vor dansa o noapte intreaga sau, din contra, feminine, delicate, chiar romantice, care pun in valoare linia trupului.

Citește și:

Pentru miresele care viseaza la o tinuta inspirata din stralucirea vedetelor de la Hollywood, la Bucharest Bridal Fashion Show vor avea ocazia sa vada clasicele rochii de printesa cu accente stralucitoare si poalele ample. Paietele care impodobesc rochiile de mireasa apar in acest an aplicate pe sub straturile de tul si astfel se obtine, ca efect surprinzator de diafan, o sclipire discreta.

De asemenea, miresele care isi doresc fotografii de nunta spectaculoase pot admira creatile nuptiale cu trene regale, impresionante si spectaculoase.

Unul dintre trendurile care incep sa se impuna si in randurile nuntilor autohtone sunt rochiile scurte de mireasa, la fel de spectaculoase ca cele care mangaie glezna, insa care ofera libertate de miscare. Acestea pot fi regasite in colectiile desginerilor romani sub diferite interpretari si cu croieli inedite.

Citește și:

Programul prezentarilor Bucharest Bridal Fashion Show


Vineri

15.00 Ellis Luxury
19.00 Nicole Enea

Sambata
13.00 BIEN SAVVY
15.00 Natalia Vasiliev
17.00 Otilia Brailoiu
19.00 Marie Ollie

Duminica
13.00 Athena Philip
15.00 Agnes Toma

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.