Setari Cookie-uri

ELLIS Luxury @Bucharest Bridal Fashion Show - din dragoste pentru frumusete

Colectia Hollywood Dreams by Eli Laslean la Expomariage

Dragostea lui Eli Laslean pentru frumos s-a nascut odata cu ea si dragostea pentru moda s-a nascut acum 23 de ani, la Milano, acolo unde, in opinia sa, ia nastere adevarata moda. Din dragoste pentru frumos si pentru femeia moderna, ea a adus pe scena bucuresteana colectia Hollywood Dreams, inspirata din stralucirea divelor din cetatea filmului.

Sub conceptul ELLIS Luxury au fost reunite branduri cunoscute pe plan international, dedicate frumusetii feminine, asa cum ar fi Sonia Pena si Eleni Elias, alaturi de rochii de mireasa sau rochii de seara care au luat nastere in atelierul Eli Laslean. Modelele au purtat in maini sau pe cap buchete de flori care au completat imaginea miresei de basm, precum si coronite din flori naturale, adevarate bijuterii florale semnate de Carmen Ionita. Buchetele exclusive din lalele sau cele in care hortensia a fost completata de trandafiri, zambile sau anemone au adus tinutelor un plus de eleganta si romantism.

Citește și:

Tinutele prezentate pe podimul Bucharest Bridal Fashion Show au avut ca inspiratie femeia moderna, dinamica. In acelasi timp, acestea au simbolizat nevoia de frumos a fiecaruia dintre noi, intr-o lume complet tehnologizata.

Cuvintele care definesc cel mai bine colectia de rochii prezentata vineri, 15 ianuarie, sunt feminitatea, visarea si, mai presus de orice, dragostea. Una dupa alta, imbracate in creatii pretioase, modelele au defilat pe acordurile melodiilor lui Gianni Morandi, reiterand astfel crezul ELLIS Luxury, respectiv moda s-a nascut in Italia.


Materialele folosite cu precadere in colectia Hollywood Dreams au fost alese astfel incat sa ofere libertate de miscare femeii moderne si, in acelasi timp, sa ii sublinieze feminitatea.

Unul dintre materialele vedeta regasit la ELLIS Luxury este dantela, cu precadere cea cu valente pretioase, obtinuta prin cusatura manuala si aplicata cu maiestrie in tinutele elegante. De asemenea, rochiile au fost innobilate cu broderie manuala si margele cusute cu migala pe tul.

Citește și:

Programul prezentarilor Bucharest Bridal Fashion Show, gazduit de JW Marriott

Sambata
13.00 BIEN SAVVY
15.00 Natalia Vasiliev
17.00 Otilia Brailoiu
19.00 Marie Ollie

Duminica
13.00 Athena Philip
15.00 Agnes Toma

Foto Mircea Netea

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.