Setari Cookie-uri

Colectia BIEN SAVVY Addicted to love @ Bucharest Bridal Fashion Show

A doua zi a Bucharest Bridal Fashion Show desfasurat in cadrul targului Expomariage la JW Marriott in perioada 15-17 ianuarie a fost deschisa cu prezentarea colectiei BIEN SAVVY Addicted to Love.

Asa cum ii arata numele, colectia este inchinata iubirii impartasite si are ca sursa de inspiratie momentele magice din viata oricarei femei.

Noua colectie de rochii de mireasa BIEN SAVVY impresioneaza prin bogatia de broderii florale manuale care innobileaza decolteurile inimioara, manecile lungi, trenele regale si decolteurile iluzie. Detaliile balanseaza intre modern si traditional, cu decolteuri in V “cumintite” de decolteuri inimioara, cu slituri inalte pe fuste armonizate cu maneci lungi ornate cu dantela florala.

Siluetele rochiilor pastreaza linii clasice, romantice insa sunt innobilate cu materiale pretioase sau primesc un accent inedit de senzualitate prin decupajele indraznete, jocurile de transparente si crapaturile care pun picioarele in evidenta.

Rochii de mireasa cu maneca lunga

Una dintre cele mai frumoase evenimente ale zilelor noastre a fost nunta lui Kate Middleton cu printul William al Marii Britanii si toti ochii lumii au fost atintiti catre rochia de mireasa purtata de ducesa. O parte dintre creatiile BIEN SAVVY sunt inspirate de tinutata imbracata de aceasta in ziua nuntii sale, motiv pentru care unul dintre trendurile anului 2016 este rochia de mireasa cu maneca lunga. Croite din dantele pretioase, manecile rochiilor de mireasa dau un plus de somptuozitate acestor tinute.

Citește și:

Rochii de mireasa cu top iluzie

Topul iluzie este un concept indraznet pentru o rochie de mireasa. Dantela aplicata peste materialul transparent ofera un joc inedit de texturi dar si o senzualitate indulcita. Astfel, mireasa se poate simti seducatoare si foarte feminina, fara sa isi faca griji pentru eventuale mici accidente de garderoba.

Rochii scurte de mireasa

Pentru mireasa indragostita de dans si de muzica, colectia Addicted to Love by BIEN SAVVY include o aparitie inedita si curajoasa in peisajul nuntilor romanesti: rochii de mireasa mini. Creatia Addicted to your lips are topul iluzie mentionat anterior, innobilat de dantela si o fusta scurta din tul si crep.

Rochii de mireasa de inspiratie etno

Una dintre inovatiile colectiei Addicted to love este rochia de mireasa de inspiratie etno. La BIEN SAVVY, astfel de croieli par inspirate din povestile cu Cosanzene datorita manecilor impresionante, largi, care lasa umerii descoperiti. Mai mult de atat, rafinamentul acestor rochii de mireasa este oferit si de alaturarea surprinzatoare de materiale respectiv de voalul de crep si dantela bogat ornamentata.

Citește și:
  • Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel
  • Splash - colecția must-have a verii!
  • Splash - colecția CROCS must-have a verii!

Foto Mircea Netea

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.