Setari Cookie-uri

6 filme pe care trebuie sa le vezi in luna februarie 2016

Pregateste-te sa ai parte de multa actiune, fantezie, suspans, comedie si groaza in cele mai asteptate filme ale lunii februarie 2016.

Luna februarie se anunta a fi exploziva cu filme interesante in care actiunea depaseste imaginatia, iar suspansul e la cote maxime. Vom fi alaturi de o echipa extraordinara de jurnalisti de investigatie, care vor scoate la iveala fapte incredibile, vom fi de partea unui supererou neconvetional sau a unei femei curajoase care lupta impotriva unor raufacatori periculosi si mai mult de atat. Iata ce filme nu trebuie sa ratezi in februarie 2016 la cinematograf.

Premiere cinematografice pe care nu trebuie sa le ratezi in februarie 2016

1. Deadpool



Inca un film cu supereroi produs de cei de la Marvel, insa de data asta personajul principal este cu mult diferit de ce am vazut pana acum. Unul dintre cele mai asteptate filme in 2016, spune povestea lui Wade Wilson (Ryan Reynolds), un fost agent din cadrul Fortelor Speciale, care se transforma in mercenar. Din pricina faptului ca sufera de cancer, acesta se lasa supus unui experiment militar care isi propunea sa redea abilitatea de regenerare rapida a lui Wolverine. Wade primeste puteri incredibile, care vin insa si cu unele inconveniente: instabilitate psihica (acesta isi dezvolta un alter ego) si un fizic desfigurat.

Citește și:

2. Jane Got a Gun



Un western dramatic si plin de actiune care o are in centrul povestii pe Jane Hammond (Natalie Portman) o femeie care, dupa ce ii este amenintata viata si familia de catre o banda de raufacatori, apeleaza la un fost iubit pentru a o invata sa se apere. Liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si prinde si elimina tinta, iar Jane va trebui sa faca fata unei lupre aprige pentru a supravietui.

3. Spotlight



Cum reusesti sa scoti la iveala un adevar teribil si sa faci dreptate atunci cand sistemul e impotriva ta? Spotlight a fost desemnat cel mai bun film al anului 2015 de Societatea criticilor americani si este unul dintre cei mai importanti concurenti in lupta pentru Oscar 2016. Filmul prezinta o investigatie pornita de o echipa de jurnalisti denumita Spotlight Team, despre abuzurile sexuale ale preotilor catolici pedofili. Acesta are la baza o serie de povesti care au scandalizat lumea realizate de adevarata echipa Spotlight a ziarului de investigatie The Boston Globe. Echipa a castigat Premiul Pulitzer in 2003 pentru serviciul public. Filmul are o distributie de exceptie: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, etc.

Citește și:

4. Gods of Egypt



Un film fantastic despre zeii egipteni, lupta pentru omenire si eroi neasteptati. Seth (Gerard Butler), zeul intunericului a uzurpat tronul Egiptului ucigandu-l pe Osiris transformand lumea intr-un adevarat haos. Bek, un muritor indranet, indragostit de o sclava, se incumeta sa ceara ajutorul puternicului zeu Horus si porneste o lupta impotriva lui Seth si a armatei sale.

5. Hail, Caesar!



Printre cele mai asptate filme ale lunii februarie 2016 se afla si „Ave, Cezar!”, noul film al fratilor Coen. Actiunea acestuia are loc in Epoca de Aur de la Hollywood, in zilele de glorie ale studiourilor cinematografice si spune povestea unui angajat al unui studio de film, care are misiunea de a-i tine pe actori departe de orice scandal. Eddie Mannix (Josh Brolin) trebuie sa se asigure ca acestia nu isi vor prejudicia imaginea, insa misiunea lui nu va fi deloc simpla. Persoanele precum Mannix sunt sunt alese de marile studiouri de film, din randul detectivilor particulari si li se da sarcina de a avea grija ca vedetele sa stea cat mai departe de scandaluri, putand folosi toate mijloacele posibile. Aceste practici nu sunt tocmai ortodoxe si implica, de cele mai multe ori, intimidarea si mituirea martorilor sau supravegherea prin intermediul microfoanelor. Din distributie mai fac parte: Scarlett Johansson, Channing Tatum, George Clooney sau Ralph Fiennes.

Citește și:

6. Pride and Prejudice and Zombies



Printre filmele lunii februarie 2016 se afla si ecranizarea besteller-ului cu acelasi nume al lui Seth Grahame-Smith. Filmele cu zombie au loc, de cele mai multe ori, in prezent sau intr-un viitor apocaliptic, insa de aceasta data actiunea se petrece in Anglia victoriana. In centrul povestii se afla Elizabeth Bennet (Lily James) si domnul Darcy (Sam Riley), care vor lupta impreuna, contribuind la eradicarea zombie din Anglia.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.