Setari Cookie-uri

Cumparaturi cu buget redus. Unde gasesti in luna februarie haine ieftine si de calitate

Luna februarie este propice cumparaturilor cu buget redus, mai ales pentru persoanele care isi doresc haine de calitate.

haine ieftine

Fiecare perioada a anului vine la pachet cu o anumita categorie de produse care sunt comercializate la preturi mult mai mici decat in restul anului. Si februarie nu este o exceptie. Mai mult decat atat, aceasta este luna in care hainele, indiferent daca sunt de iarna sau de vara, se vand la preturi derizorii, deoarece retailerii isi doresc sa lichideze stocurile pentru a face loc noilor colectii.

Iata ce ar trebui sa faci daca doresti sa cumperi haine de calitate, la preturi foarte mici:

1. Cauta magazinele online care ofera reduceri

Preturile mici sunt printre principalele avantaje ale shoppingului online, dupa cum aflam de pe quartsoft.com. In plus, unele magazine ofera tot timpul reduceri sau, pur si simplu, comercializeaza articole vestimentare si chiar incaltaminte de foarte buna calitate, la preturi foarte mici, cum sunt aceste perechi de incaltaminte de dama.

Citește și:

2. Cumpara haine care erau la moda in sezonul trecut

Moda face intotdeauna preturile sa creasca, deoarece cererea pentru produsele aflate in trend este de cateva ori mai mare decat cea pentru hainele considerate ca fiind demodate sau in afara unui anumit stil vestimentar. Hainele care erau in voga in urma cu un an sau doi sunt, in mod evident, mai ieftine decat cele care fac furori in acest moment. Asta nu inseamna ca astfel de haine sunt de nepurtat. Dimpotriva! Aproape nimeni nu isi va da seama ca ceea ce porti nu mai e la moda, deoarece nu exista o delimitare clara intre trenduri si anii in care acestea se manifesta cu precadere.

haine de calitate ieftine

3. Evita mall-urile

Cu cat un retailer plateste o chirie mai mare pentru spatiul in care isi expune produsele, cu atat preturile acestora sunt mai mari. Acesta este si cazul mall-urilor, unde hainele costa de cateva ori mai mult decat in magazinele de cartier, desi modelele pot fi identice, iar calitatea lor poate fi similara. Evita mall-urile si intra in magazinele din cartierul in care locuiesti. Ai putea avea surprize foarte placute! Asta nu inseamna ca trebuie sa faci rabat de la calitate. Dupa cum noteaza lifehacker.com, cumpararea hainelor de calitate reprezinta una dintre principalele modalitati de a economisi bani pe termen lung.

Citește și:

4. Cumpara haine in extrasezon

In timpul iernii, hainele de vara sunt foarte ieftine si pot fi cumparate la preturi derizorii. Multe magazine fac lichidari de stoc, iar obiectele vestimentare scoase la vanzare sunt de pana la 10 ori mai ieftine decat in timpul sezonului carora le sunt dedicate. Daca stii ca vei avea nevoie de o rochie de vara sau de o pereche de sandale, acum este momentul sa le cumperi. Totodata, februarie este luna perfecta pentru a cumpara si haine de iarna. Preturile produselor scad intotdeauna la finalul sezonului pentru care au fost concepute, conform moneycrashers.com.

5. Profita de reducerile suplimentare

Multe magazine, inclusiv cele online, ofera reduceri suplimentare la achizitionarea unor produse pe baza unor cupoane de reduceri sau a cardurilor de fidelitate. Totodata, primele comenzi pot fi mult mai accesibile ca pret daca iti faci un cont pe site-ul magazinului. Nu ignora astfel de oferte, deoarece te-ar putea ajuta sa economisesti o multime de bani.

Citește și:

haine ieftine

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.