Neale Donald Walsch: Transforma frica din tine!

Neale Donald Walsch: Transforma frica din tine!

Cea mai mare problema pe Planeta acum este Frica. A fost o problema pentru un timp indelungat. Devine mai mare pe zi ce trece si motivul pentru care frica este o problema, este ca ea afecteaza TOTUL.

  • Moto: Tot ceea ce iti doresti, se afla de cealalta parte a fricii. - Jack Canfield

Neale Donald Walsch este unul dintre cei mai iubiti lideri spirituali ai momentului. El este autorul cartii "Conversatii cu Dumnezeu", care a schimbat viata a milioane de oameni din intreaga lume. Textul urmator este extras dintr-un clip postat pe YouTube (vezi clipul la finalul articolului), unde Neale vorbeste despre frica, despre efectele pe care le are aceasta asupra vietii noastre si cum o putem depasi:

Iti recomandam si: Conversatii cu Dumnezeu: Cele 3 legi ale EXISTENTEI

Tot ce gandim, spunem si facem, toate deciziile si alegerile pe care le luam, toate reactiile si raspunsurile noastre,tot ceea ce traim poate veni doar din doua locuri: Ori vin din IUBIRE, ori vin din FRICA. Iar observatia mea este aceea ca, majoritatea oamenilor, in majoritatea situatiilor si chiar eu insumi, mai mult decat vreau sa recunosc, vin din frica. Nale Donald Walsch

Deci, trebuie sa ne privim fricile, sa aflam ce este frica pana la urma. De ce anume ne este frica?
Si ce impact are asupra alegerilor si deciziilor si creatiilor de care ne-am facut responsabili? Deci frica reprezinta primul aspect al experientei umane, asa cum o inteleg eu si trebuie sa lucram foarte mult ca sa o vindecam si as spune chiar sa o transformam.

Transformi FRICA si transformi LUMEA. Hai sa ne uitama la ce anume ne face frica:

In primul rand, asa cum observ eu, ne este frica de viata insai si cele cate se petrec in viata. Ne este frica de viata fiindca ne este frica de moarte. Conversatii cu Dumnezeu spune ca in final, toate fricile sunt de fapt frica de moarte. Daca nu iti este frica de moarte, atunci nu iti este frica nici sa traiesti. Dar cum sa nu iti fie frica de moarte? Poti sa nu ai frica de moarte daca intelegi ce este moartea. Si ca rezultat al acestei intelegeri, intelegi ce este viata. Minunata carte Acasa cu Dumnezeu: intr-o viata ce nu se sfarseste niciodata explica toate acestea in detaliu extraordinar. Vorbeste despre momentul mortii noastre, procesul mortii in sine si motivul pentru care traim viata asa cum suntem noi pe acest pamant. Sugerez oricui vrea sa afle mai multe despre acest subiect sa citeasca cartea. Este foarte dificil dupa ce citesti acel text, sa iti fie frica intr-un mod acut de moarte. Iar cand aceasta frica dispare, asa cum am zis, atunci teama de viata dispare si ea - Nu ne mai este frica de nimic si nimeni, pentru ca toate temerile sunt bazate pe ideea ca avem nevoie de ceva.

DEFINITIA FRICII

Vreti sa stiti care este definitia fricii? Este gandul ca nu o sa putem obtine ceva ce credem ca avem nevoie. Este atat de simplu. Un om care nu are nevoie de nimic, nu are frica de nimic. Cand nu am nevoie de nimic de la tine, nu imi e frica de tine. Cand nu am nevoie nici de viata mea intr-un anumit sens, cand cred ca nu am nevoie de aceasta versiune particulara a vietii, in aceasta forma fizica particulara, atunci nu imi va fi frica nici daca ma omori. Atunci chiar nu am nevoie de tine pentru nimic.

Tot ceea ce iti doresti se afla de cealalta parte a fricii (clip motivational):

Citeste mai departe despre intrebarile pe care sa ti le pui atunci cand iti este frica

Foto: Nale Donald Walsch - Wikipedia

Foto homepage: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri