Setari Cookie-uri

Trendul anului 2016. TOP 7 motive pentru a cumpara mobila vintage

Mobila vintage promite sa devina trendul anului 2016, iar motivele pentru care ar trebui sa iei in calcul o astfel de varianta atunci cand iti reamenajezi locuinta sunt nenumarate.

vintage

Unele lucruri pur si simplu nu isi pierd valoarea odata cu trecerea timpului, iar singura garantie de care au nevoie pentru a valora la fel de mult ca la cumparare este reprezentata de functionalitate.

Acesta este si motivul pentru care mobila vintage nu doar ca nu si-a pierdut din valoarea de piata, ci vine la pachet cu o rezistenta iesita din comun si cu acel aer rafinat, de epoca, pe care il imprima locuintelor in care este amplasata.

O locuinta din care nu lipsesc obiectele vintage este o locuinta cu personalitate, iar femeile indragostite de eleganta aleg din ce in ce mai mult astfel de produse pentru a-si redecora casele.

Iata care sunt cele sapte motive care te vor determina sa cumperi elemente vintage de mobilier:

1. Raportul calitate-pret este foarte avantajos

Redecorarea locuintei poate fi foarte costisitoare, conform layerhome.com, insa nu stim niciodata cat de rezistente si de functionale sunt elementele moderne de mobilier produse pe banda rulanta. Mobila vintage a trecut, insa, testul timpului, atat in privinta rezistentei, cat si a functionalitatii si a valorii estetice pe care o aduce unei incaperi. Elementele de mobilier, precum aceste obiecte fascinante prin designul lor si prin povestile pe care rafinamentul lor ni-l sopteste de atatia ani, sunt foarte avantajoase in privinta raportului calitate-pret. In fond, stim ca iti place nu doar eleganta, ci si rezistenta lucrurilor pe care alegi sa le cumperi.

Citește și:

2. Nu ai nimic de asamblat

Fiecareia dintre noi i s-a intamplat, cel putin o data in viata, sa se piarda in instructiunile de asamblare a unui obiect de mobilier care sunt, de multe ori, foarte greu de citit si de aplicat. In cazul elementelor de mobilier vintage, acest inconvenient dispare. Acesta este principalul motiv la care s-au gandit cei de la publicatia rashoncarraway.com pentru care ar trebui sa cumperi mobila vintage.

mobila vintage

3. Iti decorezi casa cu un mobilier unic

Minimalismul obiectelor moderne de mobilier le-a transformat, practic, in niste sabloane costisitoare si lipsite de personalitate. Mobilierul vintage evita acest lucru prin aspectul unic si prin personalitatea pe care o emana chiar si cel mai neinsemnat accesoriu.

4. Sunt foarte versatile

Versatilitatea mobilierului vintage reprezinta o alta caracteristica greu de ignorat care determina din ce in ce mai multe femei sa faca o astfel de alegere. O comoda, o biblioteca sau un fotoliu vintage au atat rol de decor, cat si unul util incontestabil, iar frumusetea lor va conferi un plus de personalitate incaperii in care au fost amplasate. In plus, un obiect vintage se potriveste in orice context, chiar si alaturi de elemente moderne de mobilier, noteaza publicatia thevintagepost.com.

Citește și:

5. Te ajuta sa protejezi natura

Achizitiile vintage sunt cea mai recenta moda de shopping ecologic, sunt de parere jurnalistii publicatiei apartmenttherapy.com. Astfel de alegeri nu incurajeaza poluarea mediului inconjurator, iar tu vei deveni o femeie cu constiinta impacata ca nu a contribuit cu nimic la distrugerea naturii.

6. Mobila vintage reprezinta o moda care a rezistat in timp

Moda mobilierului vintage a fost prezenta intotdeauna in societate, insa dezamagirea oamenilor cu privire la elementele moderne de mobilier a dus la o intoarcere masiva catre valorile estetice si de utilitate din trecut.

7. Mobila vintage spune povesti frumoase

Elementele vintage de mobilier pot fi asemanate cu niste basme pe care le poti atinge. Ele spun intotdeauna o poveste frumoasa si ofera o nota romantica oricarui spatiu in care sunt amplasate.

Citește și:

vintage

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.