Setari Cookie-uri

Regulile unei relatii frumoase

Descopera secretele unei povesti de dragoste ca-n filme!

Iubirea nu este un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc, spunea candva Liviu Rebreanu. Desi cuvintele sale nu pot fi contrazise, programul dupa care traiesc cei mai multi dintre noi transforma relatiile de suflet in curse cronometrate. Tocmai de aceea, astazi invitam cuplurile sa spuna stop timpului si sa castige momente pretioase pentru cei doi. Prin urmare, iata cateva dintre regulile de aur ale unei relatii armonioase.

1. Fiti intotdeauna onesti unul cu celalalt.

Pe langa afectiune, cealalta componenta a unei relatii este increderea. Cele doua elemente sunt baza unui cuplu si trebuie intemeiate unul pe celalalt. Prin urmare, oricat de greu poate parea in anumite situatii, intotdeauna este de preferat adevarul in locul unei minciuni frumos impachetate.

2. Faceti compromisiuri.

Citește și:

Perfectionarea artei de a face compromisuri necesita rabdare si exercitiu insa este absolut vitala pentru dezvoltarea armonioasa a unei relatii. Compromisurile in cuplu trebuie facute in asa maniera incat niciunul dintre parteneri sa nu simta ca are de pierdut ci, din contra, ca va castiga ceva. Desigur, din cand in cand, fiecare dintre noi se vede pus in pozitia de a face sacrificii de dragul celuilalt insa acest lucru nu trebuie asumat exclusiv unilateral.

Foto Goodluz/ Shutterstock

3. Pretuiti individualitatea celuilalt.

Oricat de complementare ar fi doua persoane care formeaza un cuplu, pasiunile, obiceiurile si dorintele pot fi uneori diferite. Tocmai de aceea, astfel de trasaturi unice trebuie respectate si incurajate intr-o relatie armonioasa, in asemenea maniera incat fiecare dintre cei doi parteneri sa isi pastreze personalitatea, originalitatea si spiritul.

Citește și:

4. Petreceti impreuna dupa-amieze lenese in casa.

Desigur, activitatile de cuplu sunt incurajate si sanatoase insa din cand in cand, inchideti-va impreuna in casa si bucurati-va pur si simplu de compania celuilalt. Faceti un maraton de filme sau de seriale, stati la povesti si alintati-va unul pe celalalt. Daca nu aveti chef sa gatiti o reteta complicata in ziua voastra libera, MAGGI Fidelicios are solutia potrivita pentru voi. Nu trebuie decat sa turnati apa fierbinte peste preparatul Fidelicios preferat si in 5 minute va fi gata un pranz savuros. Mai mult de atat, nici nu trebuie sa va certati pentru arome pentru ca aveti la dispozitie 5 variante imbietoare, respectiv pui, pui picant, legume, vita si ciuperci.

5. Cereti lucrurile de care aveti nevoie

Chiar si dupa foarte multi ani de relatie, cei doi parteneri de cuplu nu vor putea sa isi citeasca reciproc gandurile. Tocmai de aceea, comunicarea asumata este extrem de importanta intr-o relatie. Atunci cand ceva va lipseste, cand va doriti poate mai multa atentie din partea partenerilor, sprancenele incruntate si buzele tuguiate nu vor rezolva problema. Singura modalitate de a primi toate aceste lucruri este sa fie cerute in cuvinte clare.

Citește și:

6. Pastrati-va micile ritualuri.

Va aduceti aminte de inceputurile relatiei? De toate momentele tandre si de micile ritualuri de cuplu, asa cum ar fi cina saptamanala romantica sau cafeaua bauta impreuna cu orice pret? Toate aceste gesturi mici vor contribui din plin la consolidarea conexiunii dintre cei doi parteneri si nu trebuie lasate sa se piarda pe parcurs.

Foto prima pagina Aleshyn_Andrei/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.