Setari Cookie-uri

Defectele barbatilor din fiecare zodie

Toata lumea vorbeste despre trasaturile pozitive ale fiecarei zodii, insa atunci cand vine vorba despre defecte fiecare se fastaceste. Haideti sa vedem impreuna cat de mult au influentat astrele personalitatea barbatilor din jurul nostru!

Toata lumea vorbeste despre trasaturile pozitive ale fiecarei zodii, insa atunci cand vine vorba despre defecte fiecare se fastaceste. Haideti sa vedem impreuna cat de mult au influentat astrele personalitatea barbatilor din jurul nostru!

Berbec
- Ai vrea si tu sa discuti cu el calm si rational in momentele de tensiune emotionala, dar prefera sa tranteasca, sa plece, sa acuze, sa ironizeze. Este teribil de incapatanat si vrea parca sa aiba ultimul cuvant in orice situatie. O fi el pasional si inflacarat, dar uneori ai senzatia ca nu te simte, da bir cu fugitii cand ti-e rau sau cand ai starile tale de nemultumire. Cand ai fite, incearca sa te impace, cand esti prea calda cu el, ii place, dar se plictiseste.

Taur - Off, ce bine ar fi sa fie mai flexibil, sa nu aiba atatea principii fixe, sa fumeze mai putin cand ii ceri, nu doar sa-ti dea dreptate. Uneori ai vrea sa fie mai putina monotonie si tacere in relatia voastra, iti place sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera, dar te trezesti visand in tacere la aventuri palpitante si originale. Te poate trata ca pe o proprietate, desi e atent si tandru.

Gemeni - Te-a zapacit, cand e cald, cand e rece, cand te doreste, cand devine sarcastic si insensibil. Se supara daca nu ai chef sa ii asculti teoriile pana la capat si poate sa te lase balta cand ti-e lumea mai draga. Iti ofera complimente si surprize, dar ramai cu senzatia ca tot despre el crede ca este cel mai inteligent si cel mai sexy. Nu prea ai siguranta relatiei si nu stii foarte clar ce veti face peste doua saptamani.

Rac - Iti trebuie rabdare sa-l cunosti, fiindca se deschide foarte greu, este suspicios, iti reproseaza ca nu l-ai sunat, ca nu-l mai iubesti, ca nu-ti pasa de el. Daca esti mai dura, se retrage in propria carapace. Trebuie sa te porti cu manusi cand e vorba de mama lui, de amintiri, de lucrurile care-l supara sau il marcheaza adanc. Daca il contrazici, zice ca ai ceva personal cu el. De fapt, este atat de emotional incat te oboseste.

Leu - Daca nu te impresioneaza oamenii orgoliosi si nu poti sa renunti nici tu la principiile tale, atunci un leu este departe de ceea ce ai nevoie. Tu vrei sa fii un om boem, el vrea stralucire sociala. Parca ai fi un animal de companie ingrijit, mangaiat, rasfatat, hranit, iubit, dar trebuie sa raspunzi la comenzi si sa faci frumos ca sa obtii ceva suplimentar. Doamne fereste sa-l iei peste picior in public sau sa nu-l lauzi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.