Setari Cookie-uri

Defectele barbatilor din fiecare zodie

Toata lumea vorbeste despre trasaturile pozitive ale fiecarei zodii, insa atunci cand vine vorba despre defecte fiecare se fastaceste. Haideti sa vedem impreuna cat de mult au influentat astrele personalitatea barbatilor din jurul nostru!

Varsator - Da, are si fantezie si umor si te face sa te simti dorita, dar este aerian, incurca lucrurile, datele, zilele de nastere, are multe prietenii feminine si este in stare sa le complimenteze de fata cu tine. Nu isi asuma prea usor responsabilitatile si se cufunda deseori in lumea lui imaginara. Pe deasupra, tine la libertate mai mult ca la orice si mai degraba te vede cu el pe motocicleta in bataia vantului decat intr-o atmosfera calda si intima.

Pesti - Cand este un om puternic si batos, cand cade in melancolie si se vaita de problemele pe care le are. Uneori este vesel si vorbaret, mai ales in fata unui pahar sau intr-o atmosfera calda, alteori e mut si ermetic precum un peste. Nu are simt practic, este mai degraba smecher si viseaza la un castig la loto.Are diverse tabieturi si poate avea multe fantezii secrete la care tu nu ai acces.

Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.