Setari Cookie-uri

Defectele barbatilor din fiecare zodie

Toata lumea vorbeste despre trasaturile pozitive ale fiecarei zodii, insa atunci cand vine vorba despre defecte fiecare se fastaceste. Haideti sa vedem impreuna cat de mult au influentat astrele personalitatea barbatilor din jurul nostru!

Fecioara - Nimanui nu-i face placere sa fie pus sub lupa, sa i se spuna prea des cu ce greseste, unde ar trebui sa se perfectioneze. Nu poti iesi cu el in lume decat daca respecti normele societatii si ai maniere ireprosabile. In pat parca respecta masinal un manual de seductie erotica, tratand iubirea ca pe o datorie. Nu te inveseleste prea mult si uneori ai senzatia ca ai langa tine un tata care te ocroteste si te sfatuieste, nu un iubit.

Balanta - Este atent si tandru, dar parca ti-ai dori un barbat mai puternic, mai incitant, mai stabil. Ii surprinzi privirea alunecoasa si te deranjeaza cercul lui de prieteni si preocuparile uneori superficiale. Nu te contrazice prea mult, fiindca fuge de cearta, dar, chiar daca iti da dreptate, nu poti pune baza pe el intotdeauna ca va lupta alaturi de tine. Este uneori pedant, pretentios si nervos.

Scorpion - Cu el nimic nu este simplu, trairile sunt prea complexe si uneori dureroase, crizele emotionale intense, gelozia manifestata imprevizibil. Are tendinta de a te domina si cere prea mult de la tine, chiar si in viata sexuala. Ti-e teama ca are asteptari prea mari si ca poate cauta oricand in alta parte, desi te asigura ca iubeste profund. Vrea libertate, dar sa fiti un tot, vrea sa nu-l contrazici, dar sa-i raspunzi cu inteligenta.

Sagetator - Preocuparile lui multiple, nevoia de a nu fi controlat pot distruge stabilitatea relatiei. Este sensibil si comunicativ, dar parca fuge de iubirea adanca si de promisiunile vesnice. Devine nervos daca nu il lasi sa plece la meci sau la o bere cu prietenii, dar nu suporta ideea ca tu ai putea deveni la fel de independenta. Nu il contrazice prea mult si nu umbla in lucrurile lui fara sa-i ceri voie, ca e vai si amar!

Capricorn - Pentru acest om, imaginea publica este importanta, asa ca ai grija la tinuta vestimentara, la ce si cat vorbesti fiindca te vede ca pe o tovarasa pe drumul evolutiei materiale si profesionale. Are mania de a-ti controla viata si crede ca poate fi pentru tine cel mai bun ghid. Are momente de mutenie si de sacaiala emotionala si are pretentia sa citesti dincolo de aparente. Daca nu il iubesti asa cum este, devine obositor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.