Setari Cookie-uri

Cum sa arati de milioane cu un buget limitat

Orice femeie isi doreste sa arate impecabil mereu si sa aiba in garderoba tinute in acord cu trendurile actuale.

garderoba

Chiar daca avem un stil vestimentar bine definit, moda ne influenteaza alegerile si isi pune amprenta asupra pieselor vestimentare pe care le purtam zi de zi.

Daca bugetul nu-ti permite sa ai mereu in dulap piesele la moda, exista cateva trucuri la care poti apela ca sa arati de milioane, fara sa golesti cardul. Iata care sunt acestea:

garderoba

Achizitioneaza cateva piese basic

O analiza publicata de jurnalistii americani de la Forbes ne arata ca vanatul de chilipiruri si achizitionarea de produse la reducere nu este cea mai buna modalitate de a face economie. In schimb, ei ne propun sa cumparam inteligent, adica sa achizitionam piese de calitate si care sa se potriveasca in mai multe imprejurari. Asadar, cheia pentru a cheltui mai putin pe zeci de tinute este cumpararea unor articole vestimentare basic, versatile si care sa ne ofere libertatea de a crea noi si noi tinute pornind de la aceeasi piesa.

O pereche de jeansi negri sunt mereu piesa salvatoare in cazul in care ai ramas in pana de idei intr-o dimineata, si se combina foarte usor cu orice top, de la pulovere supradimensionate pana la bluzite vaporoase. Si cand vine vorba despre incaltaminte, jeansii se combina usor cu aproape orice tip de pantofi, tenisi si espadrile, dar si stiletto sau botine elegante.

Cardiganele in combinatia cu jeansii sunt si ele articole vestimentare de baza. Un cardigan bine ales poate sa pune in valoarea o tinuta care nu ar iesi altfel cu nimic in evidenta. Poti gasi pe acest site mai multe modele de cardigane care vor scoate din anonimat orice tinuta si care nici nu te vor costa jumatate din salariu. De altfel, acest articol vestimentar iti va permite sa porti unele haine foarte subtiri chiar si in zile mai friguroase, deoarece sunt foarte calduroase si practice. O rochita cu maneca scurta care zace in dulap nepurtata pe timpul iernii va putea fi admirata si cand afara este frig daca o porti cu un cardigan pe deasupra.

Daca vrei sa te adaptezi usor la noile trenduri, nu ar trebui sa-ti lipseasca din dulap nici o fusta conica neagra. Este usor de asortat la orice si marele ei avantaj este ca poate fi purtata si la birou cu o pereche de pantofi office, dar si la o iesire casual, cu o pereche de botine fara toc. Este o piesa de baza, potrivita pentru orice context si care ar trebui sa se regaseasca in garderoba ta.

Faimoasa rochie neagra este si ea un must-have. Indiferent de schimbarile de trenduri si de moda de pe podiumuri, rochia neagra a fost mereu considerata o optiune eleganta, cu care nu poti da gres niciodata. Opteaza pentru o rochie potrivita formei corpului tau, care sa te puna in valoare si sa-ti mascheze micile defecte fizice.

Citește și:

garderoba

Piese vestimentare versatile

Am amintit despre piesele de baza, insa nu ne putem alcatui o garderoba completa doar din ele. Daca tii la bugetul tau, este recomandat sa alegi articole versatile, care sa poata fi purtate in mai multe imprejurari si in mai multe combinatii.

Spre exemplu, o pereche de pantofi de seara, chiar daca sunt indispensabili unei femei, nu pot fi purtati decat la evenimente speciale. Daca nu trebuie sa participi la prea multe astfel de ocazii, doua-trei perechi iti vor fi suficiente. Acelasi lucru il putem spune si despre tenisi, o pereche iti este absolut necesara, insa pantofii sport nu pot fi purtati si la birou sau la meetinguri importante. Cand ai un buget limitat pentru achizitiile vestimentare, urmareste sa cumperi haine potrivite stilului tau de viata si care sa fie adecvate in mai multe contexte.

Pentru ca nu mai este mult pana vom avea parte de zile insorite, editorii de la Garbo ne dau cateva idei in acest sens si ne propun cateva modele deosebite de bluze si topuri vaporoase, care pot fi incadrate la mai multe tinute – de zi, office sau de seara.

Citește și:

accesorii

Accesoriile, cheia unei aparitii mereu diferite

Nu trebuie sa subestimezi importanta accesoriilor, ele reprezinta adesea accentul care defineste un stil vestimentar. In loc sa achizitionezi zeci de articole vestimentare pentru a avea o tinuta diferita in fiecare zi, opteaza pentru mai multe accesorii. Un colier supradimensionat este mai ieftin decat o rochie noua si poate sa iti puna in valoare o tinuta care altfel ar trece neobservata.

Chiar si daca alegi aceeasi tinuta mai multe zile la rand, daca schimbi accesoriile, ea se transforma total. O curea in talie, un lant lung cu un pandantiv deosebit sau o esarfa colorata vor schimba intregul tau look si ii vor da mereu un aspect diferit. Salurile, atat de populare anul acesta, sunt si ele accesorii care schimba radical aspectul unei tinute.

garderoba

Alege calitatea in detrimentul cantitatii

Cu siguranta ai auzit cel putin o data dictonul care spune ca „suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine”. Tine cont de ea atunci cand iti achizitionezi haine si opteaza mereu pentru produse de foarte buna calitate, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa scoti mai mult din buzunar.

Materialul si croiala fac mereu diferenta intre o rochita chic si una terna, asa ca, daca vrei sa arati mereu impecabil, este recomandat sa nu te uiti numai la pret atunci cand esti la shopping. In loc sa ai dulapul plin de haine cu aspect ieftin, mai bine detii cateva articole deosebite si excelente din punct de vedere calitativ. Nu e nevoie sa iti cumperi in fiecare saptamana ceva nou de imbracat, ci sa urmaresti sa iti cheltui banii inteligent, pe haine rezistente si care nu isi pierd culoarea dupa prima spalare.

Ce parere ai despre sfaturile noastre? Tu cum reusesti sa impaci bugetul cu placerea shoppingului?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.