Setari Cookie-uri

#FEMEIpentruFEMEI: Frumusetea interioara se reflecta pe chipul tau!

Inspira-te din secretele femeilor de succes!

Frumusetea inseamna mai mult decat armonie estetica. Aceasta este o stare de spirit care porneste din interior si care se reflecta la exterior in imaginea fiecarei femei. Zi de zi, frumusetea naturala trebuie ingrijita, cultivata si mentinuta pentru a reda fidel pe chip universul interior, tocmai pentru ca fiecare femeie merita sa se simta frumoasa.

Machiajul, precum si ritualurile de ingrijire a tenului si parului nu au rolul de artificiu care camufleaza, ci sunt instrumentele prin care frumusetea naturala este pusa in evidenta. Astfel, in fata oglinzii, frumusetea se transforma din criteriu estetic in traire profunda si asumata. Ambitia, inteligenta si forta de a o lua de la capat de fiecare data sunt doar cateva dintre calitatile cu care sunt inzestrate femeile si care paveaza drumul spre succes.

Dincolo de toate acestea, exista cateva mici secrete ale doamnelor care si-au implinit visul si pe care L’Oreal Paris va invita sa le descoperiti, de la femei pentru femei. Pas cu pas, fiecare dorinta devine realitate daca nu iti pierzi speranta si daca te provoci pe tine insati in fiecare zi pentru a deveni mai puternica, mai buna si mai frumoasa. Pentru ca meriti!

Citește și:

1. Increderea este cea mai importanta piatra de temelie de la fundatia succesului.

O femeie increzatoare nu poate fi incadrata intr-un anumit tipar de frumusete insa aceasta poate fi recunoscuta dupa felul in care paseste, ca si cum lumea ar fi a ei. Aceasta incredere vine in primul rand din interior, din recunoasterea si asumarea resurselor interioare. Da, eu pot! sunt cele trei cuvinte magice pe care orice femeie trebuie sa si le spuna dimineata, in fata oglinzii.

2. Frumusetea vine din interior.

Feminitatea este asociata cu frumusetea insa aceasta, la randul ei, nu poate fi standardizata. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei si nu exista doua tipologii feminine asijderea, nici macar in cazul gemenelor identince. Constientizarea individualitatii si a frumusetii care curg din starea de spirit se reflecta pe fata purtatoarei prin luminozitatea pielii si limpezimea privirii.

Citește și:

3. Viata trebuie traita in echilibru.

Extremele sunt nocive, atat in dragoste, cat si in razboi. Tocmai de aceea, echilibrul este esential pentru implinirea si dezvoltarea profesionala a unei doamne, indiferent de planul vietii la care se raporteaza. Viata de cariera si viata de familie, indiferent de forma familiei, necesita timp, fiecare in parte, insa si unul si celalalt dintre aspecte sunt importante.

4. Frumusetea interioara este completata de un ritual personalizat

Unul dintre cele mai importante secrete ale femeilor de succes sunt cele cateva minute din zi rezervate pentru ele insele. Femeia in fata oglinzii se transforma cu grija si cu migala in reflectia propriei frumuseti, doar accentuata de o urma de mascara sau atingerea fina a unui ruj care are grija de buzele purtatoarei. Aceste cateva minute petrecute in fiecare zi in intimitatea unui gineceu consacrat exclusiv infrumusetarii sunt valoroase pentru a construi imaginea de femeie increzatoare.

Citește și:

5.Respectul trebuie daruit si castigat in egala masura

Lumina soarelui si bataia vantului ne sunt date fiecaruia dintre noi insa toate celelalte aspecte trebuie castigate, nu impuse. Tocmai de aceea, femeile de succes nu doar ca isi castiga respectul si increderea semenilor, ci le daruiesc, la randul lor. In plus, dincolo de respectul cuvenit celor din jur, acesta trebuie aratat si fata de propria persoana, ca intr-un cerc, insa nu al viciilor, ci al calitatilor si implinirilor.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.