Setari Cookie-uri

Darurile spirituale: EMPATIA si CLARSIMTIREA. Cum sa afli daca esti una dintre persoanele care poseda aceste trasaturi?

Foarte multe dintre persoanele care au aceste daruri, nici macar nu stiu ca le poseda. Aceste abilitati ne influenteaza vietile in moduri puternice si uneori ne fac sa ne simtim straini de ceilalti oameni, care nu par sa experimenteze aceste trairi si nu ne pot intelege. Nu este nimic in neregula cu tine – calrsimtirea si empatia sunt doua dintre cele mai raspandite daruri spirituale. Iata cum se manifesta ele in vietile noastre si de ce este bine sa le intelegem.

Clarsimtirea este unul dintre cele 4 simturi metafizice, pe langa clarviziune, clarauz si clarcunoastere.

  • Cel mai evident semn pentru clarsimtire este acela ca poti simti pe cineva de la distanta. Chiar daca tu si aceasta persoana ati incheiat relatia, in continuare te simti intr-o conexiune inexplicabila. Poti in continuarea sa simti daca aceasta persoana are stari emotionale mai bune sau mai proaste: gandurile acelei persoane ajung la tine din senin, chiar daca parti din tine nu mai vor sa aiba legatura cu ea. Daca nu incerci sa slabesti aceasta legatura emotionala, astfel de intamplari vor mai aparea pe neasteptate chiar si dupa ani de zile.

Clarsimtirea si abilitatile empatice sunt in stransa legatura, dar exista si niste mici diferente intre ele. Empatia este o abilitate, un dar spiritual.

  • Cel mai evident semn ca esti o persoana empatica este atunci cand fara sa iti dai seama, iei asupra ta, emotiile pe care le simt ceilalti. Daca tu esti intr-o stare buna si te intalnesti cu cineva care este trist, atunci brusc, in mod inexplicabil, te vei simti la fel. Oamenii cauta in mod inconstient empatii, pentru ca au nevoie sa se elibereze de energia negative stransa in ei. Daca si tu esti o persoana cu care ceilalti gasesc usor sa comunice, atunci ai abilitati empatice. Daca vrei sa ii faci pe toti sa se simta mai bine si uiti de propriile nevoi, atunci ai abilitati empatice.

Empatii sunt foarte sensibili din punct de vedere emotional si iau fara sa isi dea seama, emotiile celorlalti asupra lor. De asemenea, acestia gasesc dificil sa isi exprime propriile emotii in fata oamenilor. Din pacate, de multe ori in relatii, empatii sunt aceia care se vor sacrifica, vor fi folositi si abuzati.

Citește și:

Trasaturile persoanelor care poseda darul spiritual Empatia

Iata trasaturile empatilor. Daca mai multe dintre aceste afirmatii ti se potrivesc si tie, atunci trebuie sa inveti cum sa iti gestionezi aceasta abilitate:

- Schimbari bruste de stare, chiar daca nu ai idee de ce.

- In multime, emotiile tale se schimba si poti sa simti - anxietate, panica, frustrare, furie. Chiar daca iti doresti sa fii in multime, ajungi in final sa te simti oboist/a.

- Oamenii te cauta, fiindca au nevoie de suport emotional si intelegere.

- Oamenilor le place sa fie in preajma ta, dar de cate ori o fac, sfarsesc prin a vorbi numai despre problemele lor.

- Simti nevoia sa ii faci pe ceilalti sa se simta mai bine si mai fericiti si faci pasi spre indeplinirea acestui tel.

- Adesea ignori faptul ca alti oameni se poarta urit cu tine - iti explici ca ei au nevoie de tine totusi si pana la un anumit nivel, acest lucru iti este suficient.

Citește și:

- Tu vindeci si ajuti, acesta este rolul tau in lume.

- Esti ca un magnet pentru energia negative. Nu pentru ca ai inceput sa te simti tur au, ci pentru ca atragi energia negative a celor din jur.

- Nu iti place sa te simti rau, sa simti negativitate sau tristate, dar crezi ca si aceste senzatii sunt parte a vietii.

- Iubesti animalele! Pentru ca ele te fac sa te simti bine si iti ofera o iubire inocenta.

- Iubesti natura – sa te afli la tara, langa o apa, pe plaja, sa simti o ploaia…

Featured foto by Masson via Shutterstock

Citeste mai departe pentru a afla trasaturile celor care au Clarsimtirea>>>

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.