Setari Cookie-uri

Liber la sarutat

Fiecare sarut are povestea lui. Iar barbatul pe care il saruti nu vrea sa poarte rujul tau.

Pentru noi rujul este accesoriul suprem, produsul de machiaj pe care orice femeie ar trebui sa il aiba la ea in orice moment si in orice situatie. Un ruj te poate ajuta sa te simti mai pasionala, mai eleganta si mai increzatoare in fortele proprii.

Insa toate am trecut prin acele momente deranjante in care rujul reuseste sa ramana pe buze doar cateva minute… si stim ca nu este nimic mai rau decat sa cumperi un ruj nou nout doar pentru a descoperi ca acesta rezista mai bine pe ceasca de cafea din fata ta decat pe buze.

Rujul NU trebuie sa fie o bariera in calea fericirii noastre

“Sarutul este cea mai scurta distanta dintre doi oameni.” – spunea Hennry Youngman. Asadar, de ce sa ne privam de o actiune atat de frumoasa din cauza unui simplu ruj? De la mama la copil, bunica la nepot si iubita la iubit… saruturile ar trebui sa fie o dovada clara a dragostei pe care o purtam oamenilor dragi din viata noastra.

Citește și:

L’Óreal Paris lanseaza L’Oreal Infaillible Long Lasting, noul ruj rezistent la transfer, care vine in 14 nuante si care ofera protectie si confort timp de 24 de ore. Datorita pigmentilor puternici pe care ii contine, acest ruj va rezista mai mult.

Rezistenta si catifelare

Infaillible Long Lasting este un ruj lichid cu doua capete, cu o culoare intensa, perfect pentru orice tip de buze. Un mare plus al acestui ruj este faptul ca are doua capete: unul in care este glossul cu nuanta aleasa si unul in care este un balsam hidratant care catifeleaza pana si cele mai uscate buze.

Cum se foloseste:

Pasul1: aplica rujul si asteapta un minut pana la uscarea culorii pe buze;

Pasul2: aplica balsamul hidratant pentru buze catifelate si seducatoare.

Sfat: In cazul in care iti doresti un aspect mat al buzelor, foloseste pudra mata. Aplica un servetel direct pe buze apoi, cu ajutorul unei pensule, aplica putina pudra pe intreaga suprafata a servetelului (zona care acopera buzele).

Citește și:

Datorita celor 14 nuante minunate, Infaillible Long Lasting poate fi purtat in orice moment al zilei. Pentru a asorta acest ruj cu un machiaj simplu pentru zi opteaza pentru o nuanta calda sau neutra; daca vrei sa iesi in evidenta sau iti doresti un machiaj de seara elegant, nuantele puternice merg de minune cu un smokey eyes sofisticat.

Spune-mi un tip nou de sarut si poti deveni coautor in Cartea Saruturilor

Cartea Saruturilor este o delicioasa carte de bucate pentru cei flamanzi sa se sarute pe saturate.

Te-ai gandit pe cine iti place sa saruti cel mai tare? Sau cand sau unde sau de ce? Gandeste-te acum si propune numele tau de sarut. Iv cel Naiv va alege saptamanal 7 nume de sarut pentru care va scrie o poezie si va crea o ilustratie. Daca esti unul dintre cei alesi de Iv cel Naiv, devii co-autor al cartii pe care o vei primi ca premiu impreuna cu rujul INFAILLIBLE Long Lasting in nuanta aleasa de tine.

Citește și:

Mai multe detalii pe www.carteasaruturilor.ro

foto prima pagina: Aleksandra Kovac, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.