Setari Cookie-uri

Legea atractiei: 10 reguli pentru o viata asa cum iti doresti

Tot ce nu stiai pana acum: invata sa folosesti legea atractiei pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus si pentru a aduce in viata ta tot ce e mai bun pentru tine.

Legea atractiei poate fi cu adevarat inteleasa doar in momentul in care decidem sa acceptam faptul ca suntem responsabili pentru tot ce se intampla in viata noastra si ca o putem influenta atat pozitiv, cat si negativ. Suntem arhitectii propriilor noastre momente si trairi, noi singuri decidem cum sa reactionam in functie de situatie si noi singuri decidem daca ceva ne poate face fericiti sau nu.

legea atractiei
Foto: T.L.Furrer, Shutterstock

Legea atractiei este cea mai fundamentala dintre toate, este cea care guverneaza Universul si nu tine cont de stiinta sau religii. Este cea care sta la baza a tot ceea ce suntem noi, este ceea ce oferim si primim inapoi, este un principiu care atrage tot ce se intampla in viata noastra. Cu toate acestea, nu este o bagheta magica prin care obtii tot ce iti doresti instant si nu iti asterne la picioare toate fanteziile si visurile daca tu nu esti dispus sa lupti pentru ele.

Fericirea nu este ceva abstract si imposibil de atins, iar noi suntem mai puternici decat ne putem imagina, avand abilitatea de a ne antrena creierul si inima pentru a ne oferi exact ce avem nevoie la momentul potrivit. Chiar daca suntem condamnati de natura noastra umana sa ne raportam la lucruri rele, ce este cu adevarat uimitor, este ca avem capacitatea de a sparge barierele negativismului si a ne calibra creierul pentru a gandi pozitiv si a atrage in viata noastra lucurile pe care le gandim si le imaginam.

Principiul acestei legi este foarte simplu: atragem tot ce gandim, indiferent ca este bun sau rau.

Gandurile tale sunt cele care creeaza realitatea, sunt forme de energie trimise mai departe si care reusesc in cele din urma sa se materializeze. Gandurile pe care le ai determina rezultatul tuturor experientelor tale, de la iubire, la sanatate, la castiguri finaciare si succesul in viata profesionala. Nu exista niciun aspect al vietii care sa nu fie afectat de ganduri.

In concluzie, daca mintea ta nu are intiparita imaginea clara a ceea ce vrei sa obtii in viitor, atunci ceea ce vei atrage nu va corespunde dorintelor tale, ci va fi orice la intamplare.

Citește și:

10 reguli de viata prin care legea atractiei iti va aduce exact ce iti doresti

1. Atunci cand te gandesti la ceva in mod excesiv, inviti acel lucru in viata ta idiferent daca vrei sau nu. Asa ca ai intotdeauna grija la ce te gandesti! Legea atractiei functioneaza ca un magnet.

2. Este mai bine sa ai incredere in ce-ti transmit emotiile tale decat sa gandesti lucrurile prea mult. Cu alte cuvinte asculta-ti intuitia! Acest lucru iti va aduce mai multa satisfactie.

3. Pentru a face o schimbare trebuie sa vezi lucrurile asa cum ti-ai dori sa fie si nu asa cum sunt ele in acel moment.

4. Succesul nu este o resursa finita si toata lumea poate avea parte de el.

5. Nu te lasa atras in capcana dezamagirii. Aceasta atrage dupa sine mai multe lucruri negative si este un semn ca nu ai obtinut ceea ce iti doresti. Deci, gandeste-te cum sa obtii ceea ce vrei in loc sa te gandesti la ce nu ai.

6. Relatiile tale cu cei din jur sunt rele pentru ca tu le-ai facut sa fie asa. Invata sa iti constientizezi greselile si sa le accepti.

7. Fii sigur de ceea ce iti doresti, iar atunci cand te decizi nu mai da inapoi. Universul raspunde la gandurile tale, iar daca acestea sunt neclare nu vei obtine rezultatele dorite.

8. Fii recunoscator! Scrie undeva toate lucrurile pe care le-ai primit si bucura-te de tot ce ti-a oferit Universul. Uneori lucrurile pe care ni le dorim nu sunt si cele de care avem nevoie sau vin mai tarziu pentru ca poate in acel moment nu suntem pregatiti.

9. Ofera mai mult decat ceri si fa-o din toata inima. In cazul in care ai ajuns sa castigi cat iti doreai ofera si celor care au nevoie, daca ai reusit sa-ti gasesti perechea arata-ti recunostinta tratandu-l cu iubire si afectiune.

10. Cere Universului ce iti doresti. Cere doar acele intrebari care contin raspunsurile capabile sa te duca acolo unde iti doresti. Nu te mai intreba de ce ai esuat sau de ce nu a mers bine.

Citește și:

Nu crezi ca e mai bine sa inveti sa te concentrezi pe gandurile tale si astfel sa incepi sa primesti de la viata exact ce iti doresti cu adevarat?

Foto prima pagina: FWStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.