Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Chiar daca nu avem niciun control asupra numelui care ne este dat, acesta ajunge de cele mai multe ori sa ne defineasca si sa spuna foarte multe despre personalitatea noastra. Numele reprezinta mai mult decat o alaturare a unor sunete si litere, sugereaza mai mult decat un simbol.

Semnificatia din spatele numelor sarbatorite de Florii

Cu ocazia Sarbatoririi Intrarii Domnului in Ierusalim, cunoscuta si ca Sarbatoarea Floriilor sau Duminica Floriilor, persoanele cu nume de flori sau derivate ale acestora isi serbeaza ziua onomastica. Descopera ce poveste deosebita se ascunde in spatele celor mai frumoase nume de flori.

Nume de Florii: Anemona

Este un nume de originea greceasca care inseamna vant. Totodata, istoria acestui nume floral porneste de la mitul antic grecesc care vorbeste despre celebra poveste de dragoste dintre Afrodita si Adonis, in care zeita iubirii transforma sangele iubitului ei ranit intr-o anemona purpurie, ale carei flori se deschid in bataia vantului. Anemona mai este denumita si floarea vantului.

Persoanele cu acest nume au o dorinta interioara profunda de a fi un lider, de a organiza sau supraveghea, de a dobandi un statut, putere si bogatie. Sunt femei hotarate, misterioase care reusesc sa cucereasca prin inteligenta si un farmec aparte.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
nume de florii

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: