Setari Cookie-uri

O colectie speciala cu urari de Florii

Ti-am pregatit cateva urari de Florii speciale cu care ii poti surprinde pe cei dragi cu ocazia acestei sarbatori.

Urarile de Florii pe care le trimiti familiei si prietenilor au un farmec aparte; te fac sa te desprinzi de cotidian si sa sarbatoresti alaturi de cei pe care ii iubesti intrarea Domnului in Ierusalim. Fiecare sarbatoare este deosebita in felul ei intrucat ea presupune o evadare din viata de zi cu zi, din existenta profana, dar si o reintoarcere la originea sa.

In ceea ce priveste Duminica Floriilor, credinciosii o asteapta cu nerabdare pentru ca simt ca in acea zi sfanta au ocazia sa se pregateasca spiritual pentru minunea Invierii, reactualizand prin traditiile si obiceiurile specifice sarbatorii evenimentele care au avut loc in duminica de dinaintea Pastelui.

Urari de Florii

De Florii ziua sa iti fie plina de zambete care sa iti coloreze viata in nuantele calde ale iubirii celor dragi. La multi ani!

Fie ca Duminica Floriilor sa iti aduca numai liniste sufleteasca, sanatate si visuri implinite. La multi ani!

Citește și:

Ca o floare, draga mea, raspandesti dragoste; ca o stea ne luminezi viata; ca o mireasma dulce de primavara ne amintesti de bucuria de a trai. La multi ani fericiti!

urari de Florii

Foto: Shell_ghostcage, Pixabay.com

Se apropie o sarbatoare mare, ziua in care florile se transforma in cele mai frumoase visuri ce asteapta sa prinda zbor. Iti doresc ca de Florii sa ai parte de cat mai multe dorinte implinite. La multi ani, dragul meu!

Vezi si Imagini de Florii

De ziua ta iti doresc sa sarbatoresti alaturi de cei dragi buchetul vietii in care s-au impletit atatea amintiri frumoase precum niste flori delicate. La multi ani!

Pentru mine esti asemenea unei flori care nu va pali niciodata in fata obstacolelor, o floare care isi va pastra stralucirea pentru totdeauna. La multi ani!

Duminica Floriilor sa iti insenineze zilele asa cum sufletul tau pur imi lumineaza viata. La multi ani!

Citește și:

Mesaje de Florii

Plina de emotia unui nou inceput sa te indrepti cu speranta catre o viata incarcata de dragoste si credinta. La multi ani!

Sper ca in sufletul tau sa infloreasca iubiri de neuitat, visuri colorate si sperante inmiresmate. La multi ani!

O floare gingasa mi-a aparut in vis; mi-a zambit in culori, mi-a soptit printre bujori. Erai chiar tu, draga mea. La multi ani!

Calea sa iti fie presarata de amintiri dragi, de raze de lumina si de bucurii mici care sa iti coloreze zilele. La multi ani de ziua numelui tau!

mesaje de Florii

Foto: Andodo, Pixabay.com

Dincolo de nori se intinde un cer senin, dincolo de griji se gaseste un suflet de dragoste plin. De Florii aminteste-ti sa zambesti, sa crezi, sa iubesti. La multi ani!

In aceasta zi frumoasa, visurile sa ti se implineasca; precum o pasare aripi sa prinzi, spre noi orizonturi sa tinzi. Dragostea mereu sa te calauzeasca si bucuria din suflet niciodata sa nu iti lipseasca. La multi ani, scumpul meu!

Citește și:

Ochii tai blanzi cu care privesti viata increzatoare imi amintesc de inocenta florii de primavara ce se inalta spre ceruri mandra sub a Domnului privire blanda. La multi ani de ziua ta!

Lumina gingasa a primaverii sa te invaluie in bucuria zilei de Florii si sa iti calauzeasca pasii in viata. La multi ani!

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.