Setari Cookie-uri

Single si fericita. 3 motive pentru care nu ai nevoie de un barbat

In ultimii ani, tot mai multe femei aleg sa ramana singure din motive personale. Ti-am pregatit o lista de motive pentru care femeile fac aceste alegeri:

In ultimii ani, tot mai multe femei aleg sa ramana singure din motive personale. Societatea ar spune ca sunt prea pretentioase, in timp ce ele stiu ca este vorba doar despre faptul ca isi doresc un barbat care sa se ridice la nivelul ei din toate punctele de vedere. Nu e nimic gresit in asta, spunem noi, si tocmai de aceea ti-am pregatit o lista de motive pentru care nu ai nevoie de o relatie de cuplu.

Chiar le putem face pe toate fara ajutorul unui barbat

S-au dus zilele in care o femeie avea nevoie de un barbat pentru a se intretine, pentru a o ajuta la diverse treburi casnice sau pentru a o apara de pericole. In plus, o relatie inceputa cu un barbat din simplul motiv ca te ajuta la treburile casnice nu are sanse foarte mari sa fie una cu adevarat fericita.

In ultimii ani, femeile au inceput sa ocupe tot mai multe functii manageriale, iar acest lucru le-a oferit si independenta financiara. Un studiu citat de Wall Street arata ca in mediul de afaceri tendinta generala din ultimii ani este de estompare a diferentelor de gen pentru manageri si executivi de la varful companiilor. Asadar, cu veniturile din functiile mai importante, femeile ca se pot intretine foarte bine si singure.

Citește și:

De asemenea, dezvoltarea tehnologica a facut posibile cumparaturile online, fara sa trebuiasca sa caram baxuri intregi de apa, pentru ca un curier ni le aduce direct la usa casei. In ceea ce priveste securitatea, solutia vine tot din partea tehnologiei. Lipsa unui barbat care sa ne protejeze mereu nu ne mai deranjeaza cu nimic daca apelam la diverse siteme de alarma. Cu un sistem wireless, precum cele de pe acest site, este rezolvata extrem de usor si aceasta problema. De altfel, un astfel de sistem este mult mai de incredere si mult mai eficient decat un barbat.

Casatoria avantajeaza mai mult barbatii decat femeile

O cercetare realizata de o echipa de specialisti de la Universitatea College, Scoala Economica si Scoala de Medicina din Londra si citata de publicatia britanica The Telegraph a scos la iveala faptul ca femeile nu au foarte multe beneficii de pe urma casatoriei.

Citește și:

Studiul, la care au participat peste 10.000 de persoane si care s-a derulat pe durata a 20 de ani, a aratat ca barbatii sunt mult mai avantajati de casatorie decat femeile. Barbatii necasatoriti sufera de mult mai multe probleme de sanatate spre deosebire de femeile singure.

Cu toate ca stiinta ne arata ca nu este neaparata nevoie sa ajungem la altar ca sa ne simtitm implinite si fericite, oamenii din jurul nostru continua sa ne ofere argumente destul de „subtiri” la motivele pentru care ar trebui ca femeile sa se casatoareasca.

Citeste mai departe de ce femeile cu cel mai mult succes in afaceri nu sunt casatorite

Sursa foto: creativecommons.org

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.