Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai barfite vedete

Ce vedete au tinut prima pagina a revistelor de scandal si care au fost cele mai vanate pe internet?

Ce vedete au tinut prima pagina a revistelor de scandal si care au fost cele mai vanate pe internet?

1. Britney Spears


S-a certat cu paparazzi, s-a imbatat, si-a aratat partile cele mai intime, s-a ras in cap, a atacat fotografii cu o umbrela, s-a internat la dezalcoolizare de cateva ori, a divortat, si-a relansat cariera muzicala. Lista poate continua, din pacate. Dupa esecul de la VMA, credeam ca nu vom mai auzi o perioada de fosta printesa pop, dar iata ca ne-am inselat.

Saptamana aceasta Britney, a primit cateva vesti nu tocmai imbucuratoare privind custodia copiilor sai. Se pare ca judecatorul nu s-a lasat influentat de celebritatea artistei si i-a cam facut morala acesteia. In ultima perioada, desi in atentia presei si a “spionilor” lui K Fed, Britney s-a comportat ca o mama denaturata. Nu stim daca toate zvonurile privind comportamentul sau sunt adevarate, dar credem ca a cantarit greu faptul ca Britney a preferat sa se imbete si sa se distreze in LA timp de 3 zile, in timp ce K Fed sarbatoarea ziua copiilor lor. La petrecere au participat pana si rudele lui Brit.

Judecatorul a hotarat saptamana aceasta ca dovezile arata ca Petitionarul (Britney) se face vinovat de consum frecvent si constant de stupefiante si alcool. Din acest motiv, ea va trebui sa fie testata de doua ori pe saptamana in zile si la ore alese aleator.

Brit si Kevin vor imparti in continuare custodia celor doi copii, dar vor fi nevoiti sa respecte cateva reguli. Cei doi parinti nu ii vor putea scoate din stat pe copii fara consimtamantul scris al celuilalt. Amandoi trebuie sa se inscrie la cursurile programului educational pentru parinti: “Parenting Without Conflict”. Cei doi nu au voie sa ii loveasca pe Sean si Jayden. Nu au voie sa consume alcool sau stupefiante cu cel putin 12 ore inainte de a prelua custodia copiilor.

In plus, Britney va trebui sa mearga cel putin o data pe saptamana la psihoterapie si va fi vizitata de doua ori pe saptamana de un asistent, care ii va observa comportamentul fata de copii.

Pentru cei ce nu au vazut sau vor sa revada "spectacolul" lui Britney de la Premiile MTV, iata-l:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.