Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai barfite vedete

Ce vedete au tinut prima pagina a revistelor de scandal si care au fost cele mai vanate pe internet?

Pentru o vedeta de duzina, coregrafia ar fi fost considerata ok, dar pentru o artista care deschide Premiile MTV, asteptarile erau mult mai mari.

2. Paris Hilton


Nu a devenit celebra prin metodele clasice si a tinut sa isi pastreze notorietatea tot prin metode mai putin ortodoxe. Evenimentul anului probabil ca a fost incarcerarea ei, care a varsat cativa litri buni de cerneala si a incins conexiunile la internet. Avand in vedere noua imagine adoptata si faptul ca o vedem din ce in ce mai imbracata, ne-am fi asteptat ca Paris sa continue pe fagasul bun. Ne-am inselat. Paris a profitat din plin de faptul ca la premiile Emmy bautura era gratis, motiv pentru care nu a mai reusit sa se tina pe picioare. La sfarsitul serii in cauza, s-a gandit sa se catere si pe un gard.

Si Romania are o Paris Hilton - mai putin bogata si mai putin blonda, e drept. Anda Adam e numele ei si are in comun cu Paris pasiunea de a conduce masini atunci cand are permisul suspendat. Cantareata romana risca acum sa petreaca ceva timp la puscarie. Sa vedem daca va primi tratament preferential.

3. Lindsay Lohan


Urmariri ca in filme, cum numai unei actrite i se potrivesc, declaratii incendiare din partea familiei, internari la dezalcoolizare, amenintarea cu puscaria, o petrecere de ziua de nastere ratata, presupusa sarcina etc. - credem ca avem suficiente motive pentru a o avea si pe Lindsay in top.

4. Kim Kardashian

Fata nu face mai nimic, nu canta, nu se imbata prea tare la petreceri, nu e actrita decat in productii “independente”, nu scoate perle, nu are cei mai celebri iubiti. Cu toate acestea, Kim este vedeta si in fiecare articol publicat despre ea, trebuie sa apara si termenul “fund”. De aceea, pe locul 4 ar trebui sa se situeze fundul lui Kim.

5. Anna Nicole Smith

Anna a iscat chiar si mai multe controverse dupa ce a decedat. Procesul paternitatii a tinut mult timp prima pagina a ziarelor si au fost sute de pretendenti la titlul de “tata”. Larry Birkhead si Howards K. Stern au ramas in cursa finala pentru paternitate si Larry a castigat. Nu trebuie sa ii plangem de mila lui Howard, pentru ca telenovela continua: el are o relatie cu Larry.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.