Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai barfite vedete

Ce vedete au tinut prima pagina a revistelor de scandal si care au fost cele mai vanate pe internet?

6. Amy Winehouse

Acum un an nu auzisem mai nimic despre Amy, dar ne-a cucerit pe toti cu melodia Rehab si hiturile se tin acum lant. Se pare ca fata a cam cobit, intrucat versurile “They tried to make me go to rehab, but I said No, No, No!” s-au cam adeverit. Englezoaica s-a internat, dar nu a rezistat decat cateva ore. S-a mai si casatorit, a incercat sa se sinucida, s-a crezut ca are o relatie violenta cu partenerul ei, intrucat s-au afisat amandoi manjiti de sange si cu ceva vanatai si taieturi.

7. Victoria si David Beckham

Dupa ce a cucerit Europa, celebrul cuplu a decis sa isi incerce norocul si in Statele Unite. Chiar daca fotbalul nu este un sport popular in America, Beckhamii au si alte metode de a atrage atentia presei. Si efectul Beckham se manifesta pe orice... pun mana. Un exemplu ar fi cartea Skinny Bitch, pe care Victoria a consultat-o intr-o librarie. Nici nu a fost nevoie sa o cumpere, ca imediat cartea a devenit bestseller si cele doua autoare pregatesc doua noi carti pe aceeasi tema.

8. Angelina Jolie si Brad Pitt

Sunt probabil cel mai frumos si mai celebru cuplu de la Hollywood si toti membrii familiei, de la mic la mare, sunt in atentia presei. Angelina nu mai are imaginea de fata rea care a facut-o celebra, Brad s-a transformat intr-un familist convins, dar blitzurile au ramas pe ei.

9. Nicole Richie

Reality Show-ul care a facut-o celebra nu a ajuns si in Romania, dar a devenit si la noi cunoscuta datorita vietii private. Ba este anorexica, ba se cearta/impaca cu Paris Hilton, ba se duce la inchisoare (dar e eliberata pe motiv ca era inchisoarea prea aglomerata), ba ramane insarcinata etc.

10. Rihanna

Good girl gone bad! Dupa ce a scapat de managerul care o apostrofa de fiecare data cand isi face buzele rosii sau isi punea in evidenta formele, Rihanna s-a eliberat si de prejudecati si ne-a vandut o imagine mai sexy, mai salbatica.

Ii multumim mult lui David Gilmore pentru caricaturile prezentate in cadrul articolului. Puteti admira lucrarile sale pe PrettyOnTheOutside.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.