Setari Cookie-uri

Psihologia parfumurilor. Ce spune parfumul tau despre tine

Parfumul tau spune multe lucruri despre tine.

parfum

Nu intotdeauna ne dam seama de motivele alegerilor pe care le facem. Vedem un lucru, ne place si il cumparam fara sa stim de ce ne-a placut. Insa nimic nu este intamplator!

Stim ca vrei ca lucrurile pe care le porti sa te reprezinte, iar hainele pe care le alegi dimineata sa vina in completarea personalitatii tale. Cu toate acestea, parfumul tau spune mai multe lucruri decat hainele pe care le porti, conform cosmopolitan.com.

Pe piata exista multe tipuri de parfumuri, cu mirosuri dintre cele mai variate. Exista, insa, o diferenta esentiala intrele ele: in timp ce unele sunt originale, altele imita (cu mai mult sau mai putin succes) diferite branduri. Daca detii, insa, unul dintre aceste parfumuri originale, poti citi linistita randurile de mai jos. Cu siguranta stii deja ce iti place, iar parfumul pe care l-ai ales chiar spune multe lucruri despre personalitatea ta.

Citește și:

Iata ce spune parfumul tau preferat despre tine:

1. Parfumurile florale

Parfumurile florale sunt cele mai populare alegeri, iar daca acestea sunt preferatele tale, cu siguranta nu te deranjeaza sa-ti recunosti si sa-ti manifesti feminitatea, noteaza allwomenstalk.com. Porti cu usurinta pantofi cu toc si iti place sa te bucuri de viata. Iti place sa bei, din cand in cand, sampanie scumpa, insa nu intotdeauna alegi cele mai scumpe haine. Este important pentru tine sa ti se potriveasca si iti place sa fii admirata, chiar daca nu recunosti intotdeauna acest lucru.

parfumuri

2. Parfumurile cu miros de fructe

Acestea pot avea mirosuri clasice, precum cel de mar verde sau de cirese, sau ne pot purta cu gandul la mango sau la salata de fructe.

Daca preferi astfel de parfumuri, esti plina de viata si mereu inconjurata de culoare. Personalitatea ta este la fel de proaspata ca un pepene verde intr-o zi torida si iti place sa inspiri prospetime si celor din jur. In plus, esti molipsitoare! Esti exact acea persoana pe care ceilalti o doresc in preajma.

Citește și:

3. Parfumurile cu miros de citrice

Te mandresti cu faptul ca esti o persoana matinala, spune site-ul thegloss.com. Esti plina de viata, iar look-ul tau este intotdeauna curat si clar. Daca vrei sa accentuezi tinuta, o faci intotdeauna prin intermediul accesoriilor.

Lucrezi intotdeauna simplu si eficient si ai capacitatea uimitoare de a sintetiza intotdeauna o problema care pare complicata la prima vedere.

4. Parfumurile oceanice

Daca adori parfumurile oceanice, esti o femeie foarte „cool”, cu spiritul liber. Iti place sa te inconjori cu nuantele marine, atat in imbracaminte, cat si in accesorii si decor.

Atunci cand mergi la mare, nu eziti niciodata sa cumperi o bratara sau un medalion cu scoici. Nu iti place sa fii legata de idealuri rigide si esti intotdeauna dispusa sa asculti si punctele de vedere ale celorlalti.

Citește și:

5. Parfumurile orientale

Daca iubesti parfumurile orientale, adori calitatea in detrimentul cantitatii. Parfumurile orientale sunt exotice, iar femeile care le poarta sunt senzuale si calde, desi pot parea distante la inceput.

Atunci cand iesi seara in oras, eviti locurile foarte aglomerate si preferi o cina in doi cu partenerul tau. In plus, nu esti obsedata de moda, iar hainele au pentru tine valoarea pe care le-o conferi tu, nu cea de pe eticheta.

parfum

6. Parfumurile picante

Calde si atragatoare, femeile carora le plac parfumurile picante au o personalitate la fel de picanta.

Daca te numeri printre ele, esti o pasare de noapte, de aceea nu te consideri o persoana matinala. Stilul tau vestimentar imprumuta, uneori, din hainele masculine, insa rujul nu-ti lipseste niciodata din geanta. Inca ceva: iti place cafeaua tare, nu-i asa?

Citește și:

7. Parfumuri de vanilie si scortisoara

Daca iubesti mirosul de prajituri si alegi parfumurile atat de imbietoare cu nuante de vanilie si scortisoara, esti o femeie care nu ia viata prea in serios. Insa nu este nimic rau in asta!

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul, nu te preocupa moda si iti place la nebunie sa te bucuri de fiecare clipa a zilei.

8. Parfumurile verzi

Daca preferi parfumuri cu arome verzi si foarte naturale, esti o femeie care intelege si respecta natura. Iti plac hainele din materiale naturale si cu nuante de culori inspirate din natura.

9. Parfumurile lemnoase

Esti o femeie care spune ce gandeste, chiar si atunci cand tie insati nu ti-ar placea sa auzi ce spui. Pe de alta parte, cei din jurul tau se asteapta intotdeauna sa spui adevarul si apeleaza la tine atunci cand isi doresc o opinie sincera din partea unui prieten.

Citește și:

Nu esti o persoana frivola, iar stilul tau este clasic si nuantat prin accesorii.

10. Parfumurile dulci

Ai un puternic simt al nostalgiei. Iti place sa te uiti la emisiuni vechi si preferi articolele vestimentare vintage.

Cu toate acestea, gasesti intotdeauna o modalitate de a conferi look-ului tau un aspect proaspat, de noutate. Pe scurt, esti o femeie incantatoare si foarte interesanta.

Tu ce tipuri de parfumuri adori?

parfum

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.