Setari Cookie-uri

Portret zodiacal de artist

Zodiile vedetelor si trasaturile lor esentiale. Tu in ce vedeta te regasesti?

Zodiile vedetelor si trasaturile lor esentiale. Tu in ce vedeta te regasesti?

Berbec
- Din aceasta zodie se recruteaza un numar mare de regizori. Ambitios si creativ, poate fi pasionat de subiecte ce implica forta, curaj, risc, eroism. Sergiu Nicolaescu este nativ Berbec si amprenta zodiacala este evidenta in filmele sale.

Sub aparenta dura poate fi romantic, iar filmul “Orient Express” releva aceasta trasatura ascunsa. Este exigent si pe platou si in viata particulara, asemenea multor reprezentanti ai acestei zodii.

Taur - Chiar daca femeile nascute in aceasta zodie nu au o frumusete nativa usor de observat, au aproape intotdeauna farmec personal, senzualitate si talent artistic. Barbra Streisand a deposit complexele adolescentei, devenind una dintre cele mai curtate femei din lume. Cine nu tresare de emotie cand aude cantecul “Woman in love”, expresia unei feminitati tandre si a unor trairi profunde tipice pentru o nativa Taur?

Gemeni - Ce alta zodie putea fi cunoscutul actor Mugur Mihaescu, alias Garcea? Geamanul este un tip glumet, pus pe sotii, in general lipsit de complexe si de prejudecati, tentat sa vada partea luminoasa a existentei. Depresiile si le ascunde facand haz de necaz. Are talentul improvizatiei si al imitatiei.

Rac - Femeia Rac este in general sensibila si romantica, prefera roluri de printesa, zana, femeie indragostita, mama devotata. Daca este cantareata, repertoriul se remarca prin delicatete si melancolie. Angela Similea si Mirabela Dauer sunt native Rac. Melodiile au o vibratie emotionala comuna:” Nu-mi lua iubirea daca pleci”; “Sa mori din dragoste ranita”; “Te-astept sa vii”;”Fotoliul din odaie.”

Leu - Acesti nativi au o inclinatie deosebita spre scena, spre cariera actoriceasca. Nevoia de a se bucura de aprecierea publica este imensa, iar prin natura lor sunt deschisi, creativi, inclinati spre placerile vietii. Un actor Leu impresioneaza aproape intotdeauna, vibratia solara( sa ne amintim ca este un semn patronat de Soare)il face placut, echilibrat si chiar distins. Marcel Iures este nativ Leu, iar ambitia l-a propulsat spre o cariera de exceptie.

Fecioara - Cine afirma ca nativii Fecioara nu au inclinatii artistice, se inseala amarnic. Desi pare uneori distant sau mai putin stralucitor, nativul are emotii adanci pe care le poate sublima in arta. El nu se manifesta zgomotos, rareori este un artist excentric. Cantaretul de muzica folk Ducu Bertzi este nativ Fecioara. El are maniera ponderata, calma si rafinata a unui nativ tipic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.