Setari Cookie-uri

Portret zodiacal de artist

Zodiile vedetelor si trasaturile lor esentiale. Tu in ce vedeta te regasesti?

Balanta - In aceasta zodie intalnim numerosi artisti, fiindca este patronata de planeta Venus, a frumusetii si a artei. Julio Iglesias este un nativ Balanta tipic. Sensibil, senzual, rafinat, barbatul nascut sub acest semn nu se dovedeste de multe ori ceea ce numim tipul “macho”, rareori se remarca prin muschi, forta sau virilitate si chiar si in acest caz, sensibilitatea lui aproape feminina erupe in mod imprevizibil.

Scorpion - Femeile Scorpion sunt in general puternice, misterioase si exigente cu ele insele si cu cei din jur. Ca actrite, pot fi gasite in roluri de femei pasionale, inteligente si prefera subiectele cu substrat profund, psihologic. Jodie Foster este nativa Scorpion. Cine a vazut filmele “Tacerea mieilor” sau “Sommersby” recunosc usor inclinatia Scorpionului spre zona psihanalitica si spre iubirile intense.

Sagetator - Un semn de foc plin de viata, optimism si curaj nu poate naste decat legende in muzica sau macar prezente inedite. Cine putea fi “bunicuta” rock-ului daca nu o nativa Sagetator, celebra Tina Turner? Vulcanica si originala, nu a pierdut niciodata entuziasmul vietii si placerea spectacolului.

Capricorn - In pofida aparentei de om rezervat sau ponderat, nativul Capricorn este capabil de pasiuni adanci si de o sensibilitate aparte. Poate fi un boem in sufletul sau, are talentul imitatiei si observa cu un ochi critic lumea inconjuratoare. De aceea, se poate transpune usor in pielea personajelor. Cunoscutul actor Gheorghe Dinica este nativ Capricorn. Are spiritul ironic al Capricornului, discretia si romantismul ascuns in spatele unei masti dure.

Varsator - Cine il urmareste pe Robbie Williams, poate ghici cu usurinta ca este un nativ Varsator. Iese din tipare, prezenta scenica este originala si chiar excentrica, inclusiv viata particulara este marcata de nonconformism. Guvernat de Uranus, acest nativ simte nevoia permanent de a inventa, de a soca, de a cuceri prin spontaneitate si fantezie.

Pesti - Femeile nascute sub acest semn pot avea un talent actoricesc de exceptie. Ultimul star al Hollywoodului de altadata, Elisabeth Taylor, femeia cu opt casnicii si o iubire furtunoasa cu Scorpionul Richard Burton, este nativa Pesti. Frumoasa cu ochi violeti a manifestat emotiile intense si contradictorii ale zodiei, setea de romantism si pasiune, dar si instabilitatea, nehotararea, exigenta, haosul de trairi tipice semnului.


Un articol de Mihalache Gabriela

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.